Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Soorten iPad
Apple oorspronkelijk uitgebracht van de iPad in de Verenigde Staten op 3 april 2010. De iPad 2 uitgebracht in de VS de volgende maart . Elke generatie heeft verschillende functies en opties , wat leidt tot een verscheidenheid van iPad types beschikbaar over de hele wereld . Opslagcapaciteit , netwerkmogelijkheden en generatie zijn de drie belangrijkste criteria die de iPad soorten scheiden , maar kleur is ook een factor . Capaciteit

opslagcapaciteit
De iPad wordt vaak aangeduid als zijn grootte , maar het heeft niets te maken met het apparaat fysieke afmetingen . Beide iPad generaties zijn verkrijgbaar in 16G , 32G en 64G opslagcapaciteiten . De 16G kan maximaal zestien gigabyte aan gegevens , waaronder de iPad besturingssysteem en alle inheemse software, de 32G en 64G -modellen vereisen ook het gebruik van een deel van de opslagcapaciteit voor het oorspronkelijke besturingssysteem en apps . Voor gebruikers die behoefte hebben om documenten op te slaan , de 16G capaciteit iPad is meestal voldoende . Als u meerdere fotoalbums , een grote muziekbibliotheek en een paar video's , kan de 32G -optie het beste werken . De 64G -optie het beste werkt voor gebruikers die meerdere grote video- of presentatie -bestanden die zijn opgeslagen op de iPad nodig .
Netwerk mogelijkheden

iPads
komen in Wi - Fi Only en Wi - Fi + 3G-modellen . In dit geval , de 3G staat voor derde generatie , dan drie gigabytes . Dit verwijst naar de derde generatie mobiele datanetwerken , zoals die gebruikt worden door smartphones . Wi- Fi alleen modellen kunnen verbinding maken met draadloze netwerken , inclusief thuis en op kantoor netwerken en openbare Wi - Fi-hotspots . Modellen die ook 3G-connectiviteit kunt aansluiten op specifieke mobiele datanetwerken . Binnen het Wi - Fi + 3G-modellen , zijn er twee subtypen : AT & T en Verizon . Elk van deze bedrijven gebruikt een ander type cellulair netwerk dat specifieke hardware en software vereist . Dit betekent bijvoorbeeld dat als je een AT & T Wi - Fi + 3G iPad te kopen , kunt u alleen gebruiken op AT & T's netwerk en moet u een account instellen met AT & T te betalen voor de mobiele data service. Originele generatie iPads zijn niet beschikbaar in Verizon modellen.
Generatie

Vanaf medio 2011 , zijn er twee iPad generaties , vaak aangeduid als de oorspronkelijke iPad en de iPad 2 . De originele iPad is iets dikker en zwaarder dan de iPad 2 . De iPad 2 heeft ook voor en achter -facing camera en een ingebouwde app genaamd FaceTime voor videochats met andere Apple gebruikers van de producten . De originele iPad komt alleen met een zilveren rug en een zwarte omlijsting , dat is het frame rond het scherm . De iPad 2 wordt geleverd met de mogelijkheid van een zwarte of witte bezel met hetzelfde zilver drager .
Overwegingen

kiezen van de iPad die het beste bij u past is afhankelijk van hoe u van plan bent om het apparaat , evenals uw locatie , budget en kleur voorkeur gebruiken . Eerste , overwegen uw opslag nodig heeft om te bepalen welke capaciteit laat je het apparaat gebruiken als je nodig hebt om en laat ruimte voor groei . Vervolgens bepalen of u 3G-connectiviteit nodig in aanvulling op Wi - Fi , en welk netwerk het beste dekt de gebieden waar u normaal gesproken gebruik maken van de iPad . Als u van plan om de iPad tijdens internationale reizen te gebruiken , de AT & T -model is het meest compatibel met netwerken in andere landen . Waar mogelijk , krijgen de nieuwste generatie iPad naar de meeste functies en de huidige hardware te garanderen .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad Stand te …
·Hoe maak je een iPad PDF Toon …
·Hoe te uploaden naar een iPad 
·Hoe afdrukken vanaf uw iPad 
·Hoe een ongeldige IPA Fix op e…
·Hoe kan ik een video uploaden …
·Hoe de Line Breedte in iDraw P…
·Wat Formaat van eBooks Kan ik …
·Hoe te Screenshot op de iPad 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een PCMCIA -kaart wijzigen n…
·PDF naar iPad 
·Core 2 Duo Vs . Athlon II X4 
·Hoe te formatteren van een Toshiba exter…
·Wat is een SVGA -kabel ? 
·eMachine Model T2682 Computer Specificat…
·Hoe USB Macht controleren 
·Kindle DX Specificaties 
·Specificaties van de HP DL360 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com