Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat Formaat van eBooks Kan ik lezen met een iPad ?
De Apple iPad tablet-computer kunt u een breed scala van literaire materiaal genieten . Even kunt u lezen van een klassiek werk van fictie , zoals ' Jane Eyre ' , de volgende , je zou kunnen lezen van een digitale krant dat het geschreven woord met multimedia om u onder te dompelen in belangrijke gebeurtenissen combineert . Je iPad kun je e - boeken te lezen in vele formaten , zodat u literatuur of je nu op het strand of op een bus te genieten . Apps

Het brede scala van iPad applicaties maakt het mogelijk voor u om e - books te downloaden en te lezen in veel verschillende formaten . Gebruik verschillende apps op uw iPad om verschillende e - book bestandsformaten bekijken : u kunt bijvoorbeeld documenten " . Docx ' formats met behulp van de iPad ingebouwde document scherm app gelezen in Microsoft Word 's" doc . " En . Om een e - boek in een ander formaat te lezen , te downloaden van de juiste programma voor uw iPad .
Amazon Kindle ( . Azw )

Zodra u de Amazon Kindle hebt gedownload app , kunt u e - boeken te lezen in het ' . azw ' formaat dat u hebt gekocht via Amazon . Deze e - books zijn vaak goedkoper dan hun hardcover of paperback tegenhangers . E - books in het " . Azw " formaat toestaan ​​dat hun uitgevers om afbeeldingen en speciale opmaak in de bestanden bevatten .
Barnes & Noble Nook ( ePub )

Barnes & Noble's Nook app maakt gebruik van het ePub- bestandsformaat . Met behulp van de Nook app , kunt u ePub - formaat e - books die u kunt downloaden van Barnes & Noble's website te lezen . De Nook app kun je gemakkelijk navigeren en pas de weergave van e - books in het ePub formaat .
Adobe Portable Document Format ( PDF )

Download de Adobe Reader app voor je iPad om e - boeken te lezen in Adobe Portable Document Format . E - books in dit formaat zijn een beetje moeilijker te passen dan die in andere normen : in plaats van het overwegen van een eBook als een blok van klantgerichte teksten , de Reader app splitst PDF-bestanden in doorzoekbare , zoomable pagina's . PDF e - books zijn echter op grote schaal beschikbaar voor download.
Hypertext Markup Language ( HTML )

Lees e - books in de HTML-formaat door simpelweg ze te openen in de webbrowser van uw keuze . Een HTML-e - book kan een beetje ontmoedigend zijn om te lezen , want het is eigenlijk gewoon een lange webpagina. Aan de andere kant , kan HTML- e - books zijn geluid -en video-inhoud op een manier die op dit moment niet mogelijk is met andere bestandsformaten zijn .
Downloaden van e - books

kunnen vele publieke domein te downloaden e - books van sites als Project Gutenberg en ePubBooks . Deze gratis e - boeken zijn verkrijgbaar in verschillende iPad - vriendelijke formaten, waaronder HTML , ePub , Kindle en platte tekst .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Applications Krijg een …
·Hoe maak je een iPad Dealer Wo…
·8 redenen om een ​​iPad 
·Hoe te Pages op de iPad afdruk…
·Hoe om Advance in Keynote op e…
·Hoe maak ik een e-mailadres im…
·Hoe maak je een iPad data-abon…
·Hoe te kopiëren en plakken op…
·Mijn iPad wordt niet verzenden…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe de batterij van uw Apple iPad uitbre…
Hoe maak je een groep van e - mails met …
Vergelijking van de iPad naar de microco…
Wat is een jailbroken iPad ? 
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
Hoe maak je een zachte reset van een iPa…
  Hardware Articles
·Machtigingen op een Maxtor externe harde…
·Informatie over 2600N Color Laser bijvul…
·Hoe USB Flash Drive gebruiken om foto's …
·Hoe aan bladwijzers importeren van Windo…
·Hoe de Wireless verbeteren met een iPad 
·Hoe krijg ik Inside My Computer Tower ? 
·Hoe maak je een Vostro 1015 Vernieuw 
·Hoe een m17x Speaker Verwijder 
·Goedkoop Tech Opties om Pump Up Your Set…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com