Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
iPad en iBook App Alternatieven
Een belangrijk aspect van 4.2 besturingssysteem update van de iPad was de introductie van de inheemse iBooks ereader applicatie , en de online iBooks Store . Een verscheidenheid van andere ebook reader applicaties zijn ook beschikbaar voor de iPad , die in staat zijn om verschillende bestandsformaten te laden , toegang tot alternatieve online boekwinkels en maakt zij een andere functie ingesteld op inheemse ereader Apple's app . Stanza

Lexcycle 's
Stanza ereader platform is een lang gevestigde aanvraag voor een verscheidenheid van verschillende apparaten, waaronder de iPad . Stanza heeft een aantal van de beste ebook formaat compatibiliteit te zien op de iPad , en is in staat om de meeste digitale documenten, waaronder ePub , Mobi , AWZ , PDF , platte tekst en HTML- bestanden te laden . Het heeft ook directe toegang tot verschillende gratis online ebook repositories voor het downloaden van nieuwe inhoud , en kunt u uw bestaande ebook bibliotheek naar de app via een USB -kabel .
Kindle

Kindle is digitaal publiceren Amazon.com 's en lezen platform, dat wordt begeleid door een gastheer van Kindle apps voor apparaten zoals de iPad . De iPad 's Kindle app biedt directe toegang tot Amazon.com ' s online boekwinkel , waardoor u te kopen en te downloaden nieuwe ebooks direct op de iPad . Het is ook compatibel met uw bestaande Mobi , PDF en platte tekst e-boeken , maar ondersteunt niet de populaire ePub formaat . Uw laatste pagina gelezen wordt gesynchroniseerd met uw Amazon.com -account , zodat u kunt blijven lezen van een Kindle boek op een ander apparaat waar je gebleven was.
Kobo

Kobo 's eigen ebook reader apparaat wordt vergezeld van verzoeken om andere tablet en smartphones , waaronder de iPad . De Kobo-app maakt verbinding met uw online Kobo -account , zodat u eerder gekochte ebooks downloaden naar de iPad app . Zij verleent ook toegang tot de online Kobo ebook winkel , waar u kunt kopen en downloaden digitaal leesmateriaal waaronder tijdschriften , kranten en ebooks . De iPad Kobo-app is compatibel met de ePub -bestanden , zodat u uw bestaande e-boeken te laden in de app via USB -overdracht .
Barnes & Noble NOOK

Toegang tot de online Barnes & Noble ebook store is ingebouwd in deze iPad ereader applicatie , verlenen u toegang tot meer dan 2 miljoen boeken , tijdschriften en kranten . Volledige aanpassing van de lay-out is beschikbaar, samen met een aantal vaste thema's voor het veranderen van de achtergrond , lettertype en tekstkleur . De NOOK applicatie beschikt ook over een uniek systeem voor kredietverlening ebooks aan andere iPad gebruikers , hoewel het niet toestaan ​​om uw bestaande bibliotheek van ebooks van uw computer .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te HandBrake bestanden naa…
·Hoe te actualiseren en te hers…
·Hoe maak je een iPad Cover Geb…
·Hoe maak je een iPad aansluite…
·Het overbrengen van films naar…
·Hoe de SIM verandering in mijn…
·Heb Bewerkt Foto Get gesynchro…
·Zo plaatst SNES ROMS op een iP…
·Hoe Video Overdracht van een c…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Aperture Slideshow expor…
·Hoe de batterijlader resetten op een Mac…
·Hoe je het voorpaneel te verwijderen van…
·Hoe om te upgraden SSD EE PC 901 
·Hoe Hook Up My TV op mijn computer om cd…
·Hoe maak je een PC Board Bouwen 
·USB Flash Drive Tutorial 
·How to Get Rid van alle sporen op een co…
·Hoe maak je een Asus S5N Problemen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com