Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Films Zal niet synchroniseren met de iPad
Die grote , glanzende , HD -scherm op de iPad is niet veel goed als je niet kunt uw video's te synchroniseren . Maar maak je geen zorgen : je bent niet de eerste persoon die sync problemen met de iPad hebben . Een sterk geuit leger van merk - trouw Applephiles hebben sync problemen gedocumenteerd sinds de release van de tablet . Apple is zich bewust van de fundamentele fouten , ook, en heeft stappen voor probleemoplossing in de iPad gebruikershandleiding en op de steun van het bedrijf plaats . Formaten video

De iPad , zoals de iPhone en de iPod touch na te gaan, is niet universeel compatibel met videobestanden . Video's moeten worden in MP4 of MOV-formaat voordat u bestanden kunt toevoegen aan iTunes en vervolgens video's synchroniseren met het apparaat . U kunt niet alleen bestanden toevoegen aan de bibliotheek via " File ", " Voeg toe aan bibliotheek " en verwachten dat de bestanden om te verschijnen op de iPad . Controleer uw " Movies" en "TV Shows " tabbladen in iTunes voordat synchroniseren om ervoor te zorgen dat uw video's worden geladen .
Gemeenschappelijke Problemen met synchronisatie

Volgens de iPad Gebruikershandleiding , Apple is zich bewust van een aantal fundamentele problemen met het synchroniseren van content naar de iPad . De handleiding raadt aan de batterij volledig opladen voordat u probeert te synchroniseren . Apple suggereert ook dat u alleen maar uw iPad direct aansluiten op een USB 2.0-poort op uw systeem en niet in " bridged " poorten , zoals op een extern toetsenbord of een speciale USB-hub , aangezien het apparaat de benodigde kracht niet kunnen krijgen . Zorg ervoor dat uw iPad niet is vergrendeld voordat u de stekker in het stopcontact Sommige sync problemen zijn zeer korte duur , en kan worden opgelost door het rebooten van het systeem , eerst met de iPad verbonden en vervolgens met het verwijderd .
< br

Uw iTunes -versie >
iTunes Problemen speelt een grote rol in het synchroniseren van bestanden , zoals bijgewerkte versies vaak opgenomen patches en fixes voor eerder bekende fouten . Met ingang van april 2011 , iTunes was in versie 10.2.1 . Als u gebruik maakt van meerdere Apple- apparaten met uw systeem , kan iTunes problemen beheren van meerdere synchronisaties te hebben en te hangen bij het synchroniseren items aan de iPad . Het programma verwijderen en de associatie -programma's , zoals Safari en QuickTime , via het Configuratiescherm , herstart je pc en download vervolgens de nieuwste versies en uitvoeren van een schone installatie .
USB kabel
< p gebruik > altijd de meegeleverde iPad USB-kabel bij het synchroniseren of opladen van het apparaat . De iPad -kabel is anders dan de iPhone of iPod-kabel en heeft een vierkant blad . Volgens " Tablet Computer Geeks , " dit eenvoudige klinkende fix overwon sync fouten zoals gerapporteerd door verschillende gebruikers van de site .
Windows 7/Intel Error

Popular Mechanics
rapporten een heel specifiek probleem met een merkwaardige combinatie van de iPad , Windows 7 en computers met de Intel P55 chipset . De fout is bekend dat systemen met moederborden van Gigabyte , Asus en MSI beïnvloeden . Controleer in Apparaatbeheer in Windows (druk op de Windows-toets en "Pauze " ) om te zien welk bedrijf uw moederbord maakt en als je gebruik maakt van de P55 chipset , dan is een BIOS-update van de website van de vennootschap te downloaden .
herstellen iPad

Als sync problemen aanhouden, dan kunt u altijd herstellen van uw iPad naar de fabrieksinstellingen . Dit proces wist alle gegevens van het toestel , maar overwint de meeste software - gebaseerde problemen . Zorg ervoor dat u uw media en applicaties back-up naar de harde schijf van uw computer voordat u het herstellen van de iPad .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je foto's te verwijderen v…
·Hoe kan ik een toepassing te s…
·Hoe het opzetten van VNC voor …
·Hoe te converteren MKV naar iP…
·Kunt u gebruik maken van de iP…
·Hoe je Keynote -thema's instal…
·Hoe kan ik uitwerpen van een S…
·Hoe aan bladwijzers importeren…
·Kunt u openen MP3's van E-mail…
  Related Articles
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe kan ik iTunes Sync naar iPad 
Hoe je twee iPad Computers Sync 
Hoe te Netflix films Get On An iPad 
Mijn iPad Zal niet Lees PDF's 
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Heeft een iPad synchroniseren met een iM…
Hoe kan ik een iPad synchroniseren met e…
Hoe u Windows gebruiken om films omzette…
  Hardware Articles
·Hoe de knopkaart Repair op een Compaq Pr…
·Hoe om te achterhalen of mijn computer e…
·Prestatieverschillen tussen PC2 - 6200 e…
·GT330M Vs . 9300 Apple Grafische kaart 
·Hoe te Zet de PC-voeding Zonder een moed…
·Thinkpad 2645 Specs 
·Hoe maak je een Award BIOS Problemen 
·Hoe maak je een Touchboard of Smart Boar…
·Hoe kan ik een Toshiba Tecra Demonteer 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com