Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe lang om een iPad te activeren?
Het opzetten van of het activeren van een nieuwe iPad zou slechts een paar minuten duren . Activeren van uw 3G mobiele data dienst op Wi - Fi + 3G-modellen zal iets langer duren . Het activeringsproces zal afhangen van snelheid van uw internetverbinding en de verwerkingssnelheid van de computer als u de eerste installatie en de synchronisatie via iTunes op uw computer uit te voeren . Software Activation

U moet uw iPad via een computer voor uw eerste gebruik als uw iPad loopt de iOS versie 4.3 of eerder software . Toen Apple brengt iOS 5 in de herfst van 2011 , zal deze eis veranderen en u kunt de eerste installatie zonder een computer uit te voeren . Voor pre - iOS 5 activeren , moet u iTunes op uw computer downloaden of updaten van uw huidige iTunes-software naar de nieuwste versie , die overal kan nemen van ongeveer drie minuten op een high - speed internetverbinding om een ​​paar uur over trage inbelverbinding. Synchroniseren van uw iPad op de computer om het algemeen zetten duurt minder dan vijf minuten . Als u een software-update eerst te downloaden , kan dit de tijd te verlengen op basis van snelheid van uw internetverbinding .
Wi - Fi Setup

Als je al een draadloos netwerk , kunt u het opzetten van Wi - Fi- verbinding van uw iPad in slechts een paar seconden . Tik op de 'Instellingen' app na uw eerste synchronisatie of software setup , en kies vervolgens " Wi - Fi ". Tik op de naam van uw netwerk en voer het wachtwoord , indien nodig. Uw iPad zal aansluiten in het netwerk zodra het signaal detecteert .
3G Setup

Activering van een 3G-verbinding langer dan Wi - Fi neemt omdat u moet u een account met uw aangewezen vervoerder - AT & T voor de AT & T -model iPads en Verizon voor Verizon modellen . Zelfs als u al een mobiele telefoon rekening met uw vervoerder , de iPad vereist een aparte account activering . In het "Instellingen " app , tikt " Cellular data " en volg de instructies op het scherm . Het opzetten van uw account vereist het invullen van een formulier in met uw e-mail , contact-en factuurgegevens . Als u door de voorwaarden van de dienst lezen , kan dit ook de periode die nodig is om het opzetten van uw account te verlengen . AT & T beweert uw account " Kan een paar minuten duren " op te zetten , terwijl Verizon staten kan nemen " ... tot 15 minuten om de activering te voltooien . " Uw iPad zal u op de hoogte wanneer uw account actief is .
Overwegingen

Als u uw informatie voor een mobiele data-abonnement activering hebben ingediend en hoeft geen kennisgeving ontvangt dat uw account is actief binnen een uur, draai van de Wi-Fi en test uw mobiele dataverbinding . U hebt gemist de melding , maar je account is mogelijk geactiveerd . Als de mobiele dataverbinding nog niet werkt , rechtstreeks contact opnemen met de cellulaire bedrijf te informeren over status van uw account . Er kan een vraag over uw factuurgegevens zijn , of het bedrijf kan gewoon achter te lopen als gevolg van intensief gebruik .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Safari gebruiken op een…
·Vergelijking van de iPad Skins…
·Hoe je Cydia laden op de iPad …
·Hoe je ePub boeken Kopiëren n…
·Fun Stuff te doen met een iPad…
·Ik kan niet synchroniseren een…
·Hoe kan ik een Apple iPad Rese…
·Hoe je bestanden naar een iPad…
·Hoe te MOBI bestanden versture…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Mijn Macbook is geplakt op het scherm la…
·Hoe de inkt op mijn printer Fix 
·Micro Computers Informatie 
·Ik Help Het opzetten van een HP-printer 
·Hoe installeer je de Logitech Anywhere M…
·Hoe kan ik een Toshiba L25 Keyboard Verw…
·Hoe je het scherm op een Tecra M7 Verwij…
·Hoe te installeren van een Kingston 2GB …
·Hoe kan ik een laptop Link naar TV & VGA…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com