Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kunt u controle van uw Mac Vanuit een iPad ?
De iPad biedt verschillende methoden voor het beheersen van je Mac , afhankelijk van hoe u liever uw machine en uw technische capaciteiten te controleren . Elke methode hiervoor is gebaseerd op apps , in plaats van de iPad 's inheemse software , dus je moet een geschikte app uit de App Store te installeren . Beslis welk type verbinding u nodig , zorgvuldig specificaties en reviews van de app lees dan vóór aankoop . Soorten

Twee basistypen van apps
kunt u uw Mac bedienen vanaf de iPad : Remote Desktop Protocol apps en Virtual Network Computing apps . RDP-verbindingen over het algemeen het beste werken op Windows-computers , zoals dat besturingssysteem heeft een ingebouwde afstandsbediening protocol . Mac-gebruikers zijn misschien beter af met VNC apps . Apple biedt wel een RDP product dat uw Mac kunt voor dit type aansluiting , en sommige apps gebruik van een externe server naar Mac RDP verbindingen toe te staan ​​, echter. Beide typen app vereisen doorgaans het downloaden extra software op uw computer om het opzetten van de verbinding .
Eigenschappen

Verschillende VNC Apps bieden een verscheidenheid aan functies . Velen toelaten om uw scherm te delen , dus je kunt het zelfde ding zien op je iPad als iemand anders ziet in de voorkant van je Mac . Andere apps kun je afsluiten van het scherm van je Mac wanneer u via uw iPad . Muisbesturing varieert ook per app . Als u een liefhebber van gebaren van de iPad zijn , op zoek naar een VNC app die standaard iPad kranen en gebaren gebruikt in plaats van dat u uw vingers gebruiken om de muisaanwijzer te controleren .
Overwegingen < br >

Veel VNC en RDP apps sluit je Mac en je iPad gemakkelijk wanneer ze op hetzelfde netwerk . Als u verbinding wilt maken van een externe netwerk , echter , moet u wellicht meer moeite . Het kan nodig zijn om een ​​poort te openen in de firewall van de router en het opzetten van een statisch IP-adres . Als u niet vertrouwd bent dit te doen , op zoek naar een app die een externe server gebruikt om de verbinding te maken . Voor deze apps , je gewoon aanmelden voor een account en gebruik de externe server aan te sluiten op uw Mac .
Vinden van de juiste App

Zoek in de App Store op uw iPad voor zowel RDP en VNC apps door het invoeren van een van deze termen in de App store zoekvak . Voor beide typen app , onderzoekt de ondersteuning voor het besturingssysteem en het type installatie . Kunnen apps werken alleen met de nieuwste versie van bepaalde besturingssystemen . Wanneer u niet technologie - savvy , gebruik een app die je iPad aansluit op je Mac via een externe dienst . TeamViewer HD , bijvoorbeeld , verbindt door middel van eigen systeem van het bedrijf en is gratis voor persoonlijk gebruik . Jump Desktop gebruikt uw Google-account te verbinden . Dit type app over het algemeen niet eisen dat u uw firewall of router instellingen aan te passen .

Previous: Next:
  iPad
·Outlook converteren naar een i…
·Welke toepassingen waren geïn…
·Hoe te Graphics voor de iPad o…
·Hoe YouTube Project Van een iP…
·Hoe maak je een nieuwe toegang…
·Kunt u openen MP3's van E-mail…
·Notion Ink Adam Vs . iPad 
·Hoe je mailbox Instellingen wi…
·Hoe de Screen Rotation Unlock …
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe de achtergrondverlichting op een iPa…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe het opzetten van een Surveillance IP…
·Hoe kan ik een audio- kaart te installer…
·Wat maakt een CPU Max Usage ? 
·Hoe te verwijderen SATA-kabel 
·Hoe maak je een laptop goed schoon Keybo…
·Hoe te Netflix films Get On An iPad 
·Hoe te verbinden een laptop harde schijf…
·Hoe te printen op enveloppen met een iP4…
·Hoe kan ik een I7 processor gebruiken me…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com