Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Notion Ink Adam Vs . iPad
Hoewel Apple's iPad 2 kan al de publiciteit , Notion Ink Adam tablet- computer te krijgen , volgens Engadget , is de realisatie van de inspanningen van een klein bedrijf om te concurreren met de grote jongens . Op het eerste gezicht lijkt het evident de tabletten zijn verschillend . Na verdere inspectie , zul je beseffen een aantal andere verschillen kan uw beslissing over welke is beter voor u en uw behoeften beïnvloeden. Features fysieke

De iPad 2 is 7,3 centimeter breed , 9,5 centimeter lang en 0,4 centimeter diep , terwijl de Adam meet 10,6 centimeter breed , 7,5 centimeter lang en 0,6 centimeter diep . Bij 25.6 oz . , De Adam is zwaarder dan de iPad 2 , die 21,2 gram weegt . De iPad 2 heeft een 9,7 - inch in - plane switching thin - film transistor kleurenscherm dat beelden op 1024 bij 768 pixels resolutie produceert . IPS-technologie verhoogt de zichtbaarheid van het scherm om tot 178 graden . De Adam wordt geleverd met een 10,1 - inch TFT transflective kleurenscherm dat in 1024 bij 600 pixels weergeeft . Transflective technologie verlicht de afzonderlijke pixels van de voor-en achterkant , waardoor de inhoud van het scherm zichtbaar in donkere en lichte instellingen , zoals direct zonlicht .
Camera

Uitgerust met een 0.7 - megapixel camera , de iPad 2 duurt nog foto's op maximaal 960 x 720 pixels resolutie en dossiers high - definition video op 720 pixels van de verticale resolutie . Een secundaire , front - facing camera geeft de iPad 2 videoconferentie mogelijkheden . De Adam beschikt over een 3,2 - megapixel camera die nog steeds legt beelden op tot 2048 bij 1536 pixels resolutie en is niet in staat om video op te nemen .
Geheugen en connectivity

De iPad 2 is verkrijgbaar in modellen die 16GB , 32GB en 64GB intern geheugen bieden en geen ondersteuning voor uitgebreid geheugen . De Adam , aan de andere kant , wordt geleverd met 8GB intern geheugen en wordt geleverd met een ingebouwde microSD -kaartsleuf voor meer geheugen . Beide apparaten zijn Wi- Fi- compatibel , met behulp van de IEEE 802.11b- , 802.11g -en 802.11n- standaarden , die overdrachtssnelheden van produceren tot 140 megabits per seconde . De iPad 2 komt ook met de 802.11a-standaard , die het apparaat in staat stelt om toegang te krijgen tot gegevens met behulp langzamer technologie in het geval de nieuwere normen worden vastgebonden of niet- ontvankelijk .
Diversen
< br >

Terwijl de iPad 2 en de Adam geleverd met ingebouwde GPS -toepassingen , alleen de iPad 2 's GPS beschikt bijgestaan ​​GPS - technologie, die een combinatie van satelliet- en cellulaire toren signalen gebruikt om navigatie- functionaliteit te bieden . De iPad 's A - GPS werkt ook in combinatie met locatie - gebaseerde diensten van het apparaat voorzien om contactinformatie voor nabijgelegen nood-en commerciële diensten , zoals hotels , winkels en ziekenhuizen . LBS -technologie maakt het ook voor derden , zoals werkgevers en ouders , naar de locatie van de computer te volgen . Wanneer deze volledig is opgeladen , zowel tablets krijgt ongeveer 10 uur levensduur van de batterij .

Previous: Next:
  iPad
·Kan de iPad gebruikt worden al…
·Mijn iPad niet aansluiten op Y…
·Hoe te Onregelmatige Letters T…
·Hoe kan ik mijn iPad Hook aan …
·Hoe te lezen Overdrive Boeken …
·Hoe de iPad kopen 
·Hoe afdrukken vanaf uw iPad 
·Hoe maak je een iPad PDF Toon …
·Hoe te Games maken voor de iPa…
  Related Articles
Hoe je 3G roept een Adam Tablet Zorg 
Hoe Vul een Canon 31 inktcartridge 
Hoe de inkt wijzigen in een Epson printe…
Voordelen & Nadelen van Magnetic Ink Cha…
Hoe te Refill de Inkt in een Epson CX745…
Hoe te openen een Brother DCP - 115C Sca…
Hoe te Epson 69 inktcartridges Vul 
Hoe te Pen Ink Make 
Over het navullen van inktcartridges voo…
  Hardware Articles
·Specs voor een 8800 GTX 
·Waarom heeft de Output Audio op mijn Del…
·Definieer Hardware Authenticatie 
·USB Memory Stick Problemen 
·Hoe je het Finder-venster ontgrendelen o…
·Hoe je HP Photosmart C5180 Vind Tijdens …
·Hoe kan ik bestanden opslaan in de zaak …
·Hoe te Demonteer een M1617 
·Computer Memory Issues 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com