Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kan de iPad gebruikt worden als een telefoon?
Tussen de Apple iPad , iPod en iPhone , kan het moeilijk zijn om bij te houden wat ieder doet en niet doet voor de gebruikers . De iPad , gelanceerd in 2010 , is Apple's terugkeer naar de tablet ruimte en bevat functies van de iPod en de iPhone , maar met een paar belangrijke verschillen . Hoewel de iPad niet over de traditionele telefoon -mogelijkheden van de iPhone , biedt het een draai aan spraakcommunicatie . iPad Overzicht

De iPad is een dunne , lichte tablet die gebruikers kunnen uitvoeren waar ze naartoe gaan . De tablet weegt iets meer dan £ 1,3 . en is verkrijgbaar in 16 , 32 of 64 gigabyte modellen. Daarnaast kunnen gebruikers kiezen tussen een Wi-Fi en een Wi - Fi plus 3G . Hoewel beide versies zal internettoegang te bieden , de Wi - Fi plus 3G-versie biedt een grotere dekking en moet vergezeld gaan van een data-abonnement via Verizon of AT & T. Als een tablet , de iPad is ergens tussen een smartphone , zoals de iPhone en de laptop dat de MacBook bevat .
Phone Capabilities

Als een tablet-computer , niet de iPad kan worden gebruikt een telefoon - althans in de manier waarop een iPhone of vergelijkbaar smartphone of mobiele telefoon kan worden gebruikt . De iPad doet beschikken over een Apple- innovatie die bekend staat als ' FaceTime ' die gebruikers aangesloten wordt via video- oproep . FaceTime werkt van iPad naar iPad evenals iPad naar de iPhone , iPod touch en met Macintosh- computers via WiFi . Een gebruiker de oproep initieert door het sturen van een uitnodiging . De andere gebruiker moet de uitnodiging voor het gesprek aan de slag te accepteren .
FaceTime Functionaliteit

FaceTime
werkt met behulp van de twee camera's ingebouwd in de iPad . De camera aan de voorkant kijkt uit op de iPad gebruiker , terwijl de camera in de rug werkt als een gewone videocamera , vastleggen en delen wat er in zijn oog . De camera's kunnen heen en weer worden ingeschakeld tijdens een gesprek . Voor de kijker , ziet hij de andere persoon - of het beeld dat ze zijn het delen - volledig scherm, samen met zijn eigen , kleinere afbeelding . Vergelijkbaar met een telefoon , FaceTime stelt gebruikers in staat om een telefoonboek , favorieten en recente gesprekken opslaan .
Andere functies

Naast FaceTime , de Apple iPad ook andere functies zoals high definition video-opname en editing , kompas , iTunes , gaming center , een directe link naar applicaties te downloaden , en ruimte voor agenda's , notities en contacten . Een belangrijke attractie van de iPad is surfen op het web . De vingerafdruk - bestendig, LED touchscreen kunnen gebruikers snel manoeuvreren rond webpagina's tijdens het lezen van boeken , het bekijken van films en tv-shows , en het lezen van e-mail .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad Erase 
·iTunes Plaatsvervanger voor de…
·Hoe maak je een video instelle…
·Hoe te Sync mijn iPad met mijn…
·Hoe maak je een iPad ontgrende…
·Hoe Set Up Your iBooks op een …
·Hoe je je iPad Get naar onders…
·Hoe maak je een iPad Calendar …
·Hoe te Apps Overdracht van een…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je gegevens van de ene externe harde…
·Hoe kan ik een antenne In een Dell Wirel…
·DIY Laptop Externe batterij 
·ATI Mach 64 Vermont Specs 
·Soorten Computer Randapparatuur 
·HP 74 Vs . HP 74Xl 
·ATI Radeon 9550 128 MB Specificaties 
·Hoe Computer Logs wissen 
·Printers zijn gevoelig voor klompen , st…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com