Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe maak je een video instellen om Loop op mijn iPad
Apple's iPad wordt geleverd met een ingebouwde toepassing voor het bekijken van video's op het apparaat . Helaas werkt deze video applicatie niet toestaan ​​om lus een video die wordt afgespeeld op het apparaat . Er is een tijdelijke oplossing , echter, kunt u de video te bekijken als een diavoorstelling met foto - viewer van de iPad . Instructies
1

Dubbelklik op het iTunes-symbool op de computer om de applicatie te starten . Klik op het tabblad " File " en selecteer de " Voeg toe aan bibliotheek ... " optie in het menu Bestand . Zoek het videobestand dat u wilt lus op de iPad apparaat , markeert u het en klik op de knop ' Kies ' om het bestand toe te voegen aan de iTunes-bibliotheek . Kopen van 2

Klik op de optie "Movies " onder de " bibliotheek " rubriek in het venster iTunes- applicatie . Klik op het video- bestand dat u aan de iTunes-bibliotheek toegevoegd in stap 1 om het te markeren . Klik op het tabblad " Geavanceerd " en selecteer de " iPad maken of Apple TV Version" in het menu Geavanceerd . Laat enkele minuten voor de iTunes-applicatie op een iPad versie van het bestand te maken .

Rechtsklik op de iPad -versie van het bestand dat u hebt gemaakt in stap 2 3 en selecteer de " Show in Window Explorer " optie of de " Show in Finder " optie bij gebruik van een Mac . Klik op het bestand in het venster Verkenner of Finder en sleep het bestand naar het bureaublad van de computer . Klik met de rechtermuisknop op het bureaublad van de computer en selecteer de " New Folder " optie . Voer een naam voor de map in de daarvoor bestemde ruimte en sleep het filmbestand naar de nieuwe map .
4

Sluit de iPad op de computer via de iPad verbinding kabel die bij het ​​apparaat is geleverd . Klik op de iPad onder de " Devices " rubriek in het iTunes-venster . Klik op de tab ' Foto's ' om foto synchronisatie-instellingen van het apparaat te bekijken . Plaats een vinkje naast de " Sync Photos From " optie en klik op de " Map kiezen ... " optie . Selecteer de map die u hebt gemaakt in stap 3 dat het videobestand bevat en klik op de " Selecteer" -knop om de map .

Place 5 een vinkje naast de "Inclusief video " optie in de iTunes kiezen venster . Klik op de knop " Apply " om de wijzigingen toe te passen en synchroniseer de map met de iPad apparaat . Klik op de "Eject" knop aan de rechterkant van de iPad apparaat en koppel het apparaat los van de computer .
6

Tik op de "Instellingen" icoon op het beginscherm van de iPad , gevolgd door de " Foto's" -optie . Schuif de " Repeat " schuif om de " ON " positie om de functie herhalen in de toepassing Foto's te activeren .
7

Tik op de " Foto's" icoon op het startscherm van de iPad , gevolgd door de map die u hebt gesynchroniseerd met het apparaat in stap 5 . Tik op de video -bestand , gevolgd door de " Play " knop . De video speelt door en herhaald totdat u de diashow te stoppen .

Previous: Next:
  iPad
·Ik ben mijn iPad Passcode 
·Hoe je e - Boeken Download een…
·Hoe maak je een iPad verbindin…
·Hoe maak je een iPad aansluite…
·iPad 16 Vs . iPad 32 
·Hoe maak je een draadloze sync…
·Hoe te Handbrake gebruiken voo…
·Hoe je cd's overzetten naar de…
·Hoe je je Screen Kom naar Side…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je verbinding een Apple Cinemat…
·Continuous Ink System Auto - Reset Chips…
·Wat zijn draadloze printers ? 
·Hoe weet ik of ik een VGA-kaart op mijn …
·Sprekers die werken met Dell-pc's 
·Hoe kan ik bekijken HP D7460 Ink Levels …
·Output Devices van een computersysteem 
·Basic Printer Problemen oplossen 
·Hoe gegevens opslaan bij het schrijven o…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com