Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Apple Computers >> Content
Voordelen en nadelen van MacBooks
In tegenstelling tot de schare van fabrikanten en besturingssystemen die het Windows laptop markt te vullen , de consument op zoek naar een OS X laptop zijn beperkt tot Apple's MacBook lijn van computers . Modellen in Apple's notebook serie sport een stijlvol en functioneel design en voorzien van een eenvoudige en bruikbare besturingssysteem. Ondanks deze voordelen , kunnen gebruikers op zoek naar een meer aangepaste laptop of een budget systeem wilt om elders te kijken . Hardware Voordelen

Ontwerp esthetiek
, duurzaamheid en hardware kwaliteit te bieden een van de belangrijkste voordelen van de MacBook 's ten opzichte van andere laptop systemen . Twee van de drie modellen - de MacBook Pro en MacBook Air - feature uit een stuk aluminium constructie , en alle drie gebruik van Apple chiclet stijl toetsenborden en een glas , multi-touch trackpad staat . Apple laptops dragen een reputatie van betrouwbaarheid , en een SquareTrade studie 2009 vond Apple om de algemene rangschikken vierde onder toonaangevende hardware- aanbieders . Gebruikt MacBooks opdracht een aanzienlijk deel van hun oorspronkelijke prijs , het maken van een MacBook doorverkoop een meer winstgevende propositie dan bij vele andere computersystemen .
OS X Gebouwd In

Apple
keuze een voorinstallatie van de OS X-besturingssysteem kan zowel een voordeel of een nadeel vormen , afhankelijk van de behoeften van specifieke gebruikers . OS X heeft een gebruiksvriendelijk design ; verschillende ingebouwde software suites voor productiviteit , surfen op internet en het afspelen van media , en inheemse compatibiliteit met andere Apple producten zoals iPods , iPhones en iPads . Aan de andere kant , OS X heeft nog steeds geen compatibiliteit met een groot aantal Windows-programma's , en de gebruikers comfortabel met het besturingssysteem van Microsoft kunnen vinden OS X aanvankelijk moeilijk te navigeren . OS X 's Boot Camp -software vermindert de nadelen , zodat gebruikers een afzonderlijk exemplaar van Windows te installeren voor een dual-boot machine .
Gebrek aan opties Custom

MacBooks komen in drie varianten met ingang van begin 2011 : de standaard MacBook , MacBook Pro en MacBook Air . Unlike systemen van vele andere computerfabrikanten , geen van deze modellen hebben significante custom beschikbare opties op aankoop , met elk slechts een enkele configuratie en opgesloten in hardware specs . Consumenten zullen het moeilijk vinden om upgrades of reparaties uit te voeren , als zelfs een doe- batterij swap vereist het openen geval van de MacBook en het vervallen van de garantie van Apple .
Prijs

De MacBook is niet een budget - level machine , en de MacBook Pro wandelingen de prijs nog verder dan de goedkopere varianten van Windows-machines . Terwijl de onderdelen kan de moeite waard de kosten voor vele , sommige gebruikers zal nooit de prestaties voordelen van de MacBook nodig hebben , en kunnen beter worden afgestemd met een meer bescheiden laptop voor de helft van de prijs .

Previous: Next:
  Apple Computers
·Hoe te herstellen van een Froz…
·Wat is een Main Logic Board ? 
·Hoe te MyTown resetten op een …
·Hoe een bestand te laden van e…
·Hoe maak je een 2e generatie i…
·Hoe kan ik een MacBook Air Res…
·Hoe de koelventilator Vervang …
·Hoe te OpenSSL bijwerken op ee…
·Hoe de Trial van Adobe Verwijd…
  Related Articles
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe te actualiseren en te herstellen van…
Hoe te Herstart en Reset de iPad 
Hoe te kiezen tussen een MacBook , MacBo…
Het instellen en Toegangscode wijzigen o…
Hoe u Microsoft Office- bestanden naar e…
De voordelen van een iPad 
De nadelen van een iPad 
  Hardware Articles
·Hoe de ventilatorsnelheid aanpassen met …
·De effecten van temperatuur op Laptop Co…
·Hoe maak je een grote Trackball Mouse ge…
·Hoe maak je een Windows Server Verplaats…
·Stappen om Problemen uitschakelen van ee…
·Hoe je muziek op te slaan op een compute…
·Hoe maak je een cd - rom Plaats de Acer …
·De Dell Dimension 3000 's Memory Type 
·Hoe Memory in een Compaq Armada E500 Ins…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com