Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
De effecten van temperatuur op Laptop Computers
Laptop computers zorgen voor flexibiliteit omgeving , wat betekent dat je kan net zo goed werken op uw volgende grote presentatie zittend in uw achtertuin in plaats van op uw bureau . Zoals de meeste elektronica echter laptops moeite goed functioneert bij temperaturen die te hoog of te laag , en in sommige gevallen kan deze uitersten veroorzaken . Hoewel het gemakkelijk om te vertrouwd en comfortabel met een laptop geworden , houd in gedachten dat het een delicaat stukje ingewikkelde circuits , en een zorgvuldige behandeling zal helpen zorgen voor een lange , goed functionerende leven. Operationele Failure

Extreme temperaturen
aan beide uiteinde van het spectrum kan de werking van de laptop compromitteren . Interne componenten kunnen bros worden als links bij temperaturen onder 35 ° C voor langere tijd , en blootstelling aan temperaturen van 90 graden of meer kan leiden tot kortsluiting over de verschillende elektronische kaarten , en zelfs in sommige gevallen smelten . Een poging om de laptop draaien in beide situaties zou kunnen leiden tot interne schade .
Condensatie

De dreiging van condensatie verschijnt in een van beide extreme temperatuur , zoals deze toen plotseling het verplaatsen van de laptop ve temperatuur uiterste naar het andere . Het verplaatsen van uw laptop uit je koude auto naar de warmte van uw huis of kantoor kan kleine druppeltjes water te creëren op de interne onderdelen van uw laptop , zoals het van een koele kamer met airconditioning naar een warme zomerdag buiten . Deze condensatie kan circuits van uw laptop te doden moet je de macht op voordat het verdampt , of leiden tot corrosie van de interne componenten .
Uitwendige beschadigingen

Laptop monitoren LCD -schermen zijn , wat staat voor liquid crystal diode . De " vloeibare " component in de monitor kan bevriezen bij lage temperaturen , waardoor het scherm te kraken . De behuizing van de laptop kan broos worden als links in lage temperaturen voor lange periodes , en een plotselinge klop kan veroorzaken te breken . Extreme hitte zal in het algemeen niet leiden tot veel externe fysieke schade aan een laptop , maar de behuizing kan zeer warm aanvoelen .
Voorzorgsmaatregelen

Laat uw laptop blootgesteld ofwel extreme temperaturen gedurende langere tijdsperioden, zoals links in een auto 's nachts of in een hete zomerdag . Bij het verplaatsen van de ene temperatuur naar de andere , zodat uw laptop de tijd aan te passen aan de omgevingstemperatuur voordat u probeert om de macht op . Als uw laptop ontwikkelt een laag rijp wijten aan koudere temperaturen , laat het apparaat volledig op te warmen voordat u probeert in te schakelen of zelfs het deksel te openen - de scharnieren kunnen zijn " gebogen " of vervormd door de kou en het dwingen van het deksel open kan het beschadigen.

Previous: Next:
  laptops
·Hoe maak je een laptopstandaar…
·Hoe de Sony VCG Laptop Demonte…
·Hoe kan ik een Dell Docking St…
·Hoe de processor in een N610C …
·Hoe kan ik een Dell M140 LCD i…
·Hoe maak je een screenshot op …
·Laptop Computer Monitor Soorte…
·De Beste Goedkope Laptops voor…
·Hoe de Back Cover van een Pres…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een toetsenbord Take Off van…
·Hoe te Crossfire Run op de Asus Crosshai…
·Hoe maak je een ATX voeding Test 
·Hoe maak je een Omega Lexicon Reset 
·Kunnen harde schijven worden geïnstalle…
·Specificaties voor de ZT Affinity 7302Ma…
·Hoe maak je een USB- snoer Extend 
·Hoe je inktcartridges installeren in een…
·Hoe kan ik muziek bestanden Toegang op m…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com