Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Hoe maak je een grote Trackball Mouse gebruiken op een computer
Het zien van een grote trackball muis voor het eerst oorzaken gekreun uit een veel computer gebruikers , maar er is geen noodzaak om fret . De meeste trackball muizen zijn twee tot drie keer groter dan een mobiele muis , om je hand te geven veel meer ondersteuning . Het is makkelijker om je vingers dan verplaatsen naar een muis te slepen over je bureau , en grote trackball muizen veroorzaken minder RSI-klachten . Het is niet moeilijk om een ​​grote trackball muis werken als je eenmaal aan wennen . Wat je nodig hebt
Vochtige doekjes of alcohol gedrenkte kussentjes
Wattenstaafjes
Ontsmettingsalcohol
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw grote trackball in de geschikte plaats op uw computer als u gebruik maakt van een bekabeld trackball . Installeer alle software die kwam met de grote trackball muis , hoewel de meeste zijn plug - and- play .

Rest 2 uw hand op de trackball muis . Als u gebruik maakt van een centrum - bal trackball muis , zal uw wijs-en middelvinger vallen automatisch op de trackball , zal je duim op de linker - klik op de knop , en je ring en pink vingers zal zijn op de rechter muisknop te drukken. < br >
3

niet bewegen de trackball muis zelf . Het is ontworpen om stil te zitten terwijl je de bal te manipuleren . Wees niet bang om het te verplaatsen als het moet - niets zal gebeuren . Er is geen sensor aan de onderkant . Gewoon niet tip het over te ver , want op vele modellen van de bal is niet verbonden en het zal vallen en wegrollen .

Move 4 uw cursor met je wijs-en /of middelvinger om de bal te rollen in zijn wieg . Draai het naar u toe en zal de cursor naar beneden te verplaatsen , verplaats het van u af en de cursor zal bewegen . Rol het naar links of rechts om de cursor te verplaatsen naar links of rechts te maken .

Highlight 5 voor het knippen , kopiëren en plakken door de cursor naar het begin van de tekst die u wilt bewerken . Druk op de linker - klik op de knop met de duim en de trackball naar rechts met je vingers . Wanneer u de gewenste tekst hebt gemarkeerd , til je je duim . De tekst wordt gemarkeerd blijven , tenzij u de linker knop nogmaals klikt .
6

Druk op de rechtermuisknop op de knop met je ring of pink naar de drop-down box krijgen met het contextgevoelige menu in het . Dit zal veranderen afhankelijk van welke pagina op uw computerscherm , dus je zal moeten spelen met de trackball muis - of lees de instructies die bij het - . Om comfortabel met die knop krijg
7

Reinig uw trackball een keer per maand of zo door het verwijderen van de bal en af te vegen met een zachte doek , vochtig doekje of alcohol gedrenkte pad . Maak de connectoren met een wattenstaafje gedrenkt in alcohol en geschud tot bijna droog . Grote trackball muizen hebben minder reiniging dan mobiele muizen , want ze zitten nog steeds , maar ze af en toe moeten worden schoongemaakt .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een toetsenbord wi…
·Hoe te Plaats Batterijen Binne…
·Hoe kan ik een Dell Bluetooth-…
·Hoe de Linker muisknop Wijzigi…
·Hoe kan ik een Dell Mouse Prob…
·Instructies voor een Durabrand…
·Hoe maak je een Microsoft Natu…
·Hoe te toetsen vervangen op ee…
·Hoe de Microsoft IntelliMouse …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Welke soorten batterijen kunnen worden g…
·Hoe de PRS - 600BC 
·Hoe de SBS 2003 gebruiken met POP3 Post 
·Hoe kan ik een HP 4350 Printer Driver Up…
·Hoe de Brother 420CN Demonteer 
·Hoe een Okidata B4200 Problemen 
·Hoe maak je een Device Driver 
·Hoe te openen een Toshiba Satellite Lapt…
·Het verschil tussen PPV & Memcached 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com