Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kunt u Installeer iWork op de iPad ?
U kunt iWork installeren op uw iPad , maar het is niet identiek aan iWork voor uw Mac-computer . De iWork voor iPad softwarepakket bevat scaled - back versies van Pages , Numbers en Keynote dat sommige functies van elk programma te beperken . Je moet iWork kopen voor de iPad los van de Mac-versie . Software en Hardware

De versie van iWork gemaakt voor uw desktop of laptop computer werkt binnen het Mac OS X -omgeving en vereist een 500 MHz of snellere processor , 512 MB RAM en 1,2 GB harde schijf ruimte . De iPad besturingssysteem en de hardware zijn ontworpen om snel en efficiënt te kunnen werken op veel minder stroom dan uw laptop of desktop nodig , zodat de programmering voor het mobiele apparaat is niet hetzelfde als de full - aangedreven versie . De iPad -versie van iWork maakt gebruik van de iPad 's besturingssysteem en hardware om een gestroomlijnde iWork ervaring die minder stroom en werken van een lichtere programmering base verbruikt bieden .
Eigenschappen

Net als in de volledige versie van iWork , in iWork voor iPad u tekst gebaseerde documenten maken en bewerken in Pages , spreadsheets in Numbers en presentaties in Keynote . Pagina's ondersteunt ook het invoegen van afbeeldingen in uw documenten , en elk van de drie programma's wordt geleverd met een selectie van sjablonen om mee te beginnen . De programma's zijn geoptimaliseerd voor de touch-interface , en net als hun iWork voor Mac tegenhangers , kunt u Microsoft Office -bestanden openen met iWork voor iPad -programma's en sla je werk in Microsoft - compatibele formaten voor het delen .
< br > Beperkingen

de iPad -versie van iWork niet alle functies die de Mac-versies hebben. Pagina's ondersteunt geen functie die wijzigingen editing gemaakt om documenten te sporen , en de opmaak en het lettertype keuzes zijn beperkter dan de Mac-versie , zoals zijn proeflezen opties . Wat animatie functies in Keynote zijn beperkt , en Pages ondersteunt geen tafels . Echter , Apple werkt de software regelmatig , dus als de ontwikkelaars een manier vinden om functies toe te voegen zonder vermindering van prestaties , kan meer opties worden toegevoegd in de toekomst . De iPad 's worden apart aangeschaft , eerder dan als een suite , met een enkel - apparaat licentie , in tegenstelling tot de Mac-versie . Bestandsbeheer kan frustrerend zijn , omdat de iPad niet kan aansluiten op een externe schijf , dus om meerdere documenten overbrengen naar uw iPad moet je ze synchroniseren via iTunes of gebruik iDisk in uw MobileMe-account . Bestanden worden opgeslagen in de app zelf op uw iPad , in plaats van in mappen zoals op een computer , dus je moet sorteren door bestanden van de app aan het document dat u nodig hebt vinden .
Instructions
< br >

u kunt de iPad -versie van iWork te installeren door de " App Store " app tikken op uw iPad wanneer u een actieve internetverbinding. Enter " Pagina's ", " Numbers " of " Keynote " in de zoekbalk en druk op " Zoeken" en selecteer vervolgens de juiste app wanneer deze verschijnt . Tik op de koers knop onder het pictogram van de app om de app te kopen , en dan bevestig uw aankoop door het invoeren van het wachtwoord wordt gevraagd. De app zal downloaden op je iPad en zelf installeren zonder verder verzoek . Als het klaar is , verschijnt de app op je startscherm en je kunt aan de slag in de iWork -programma door op het pictogram en na alle instructies of handleidingen op het scherm . Kopen elke app afzonderlijk door te zoeken naar het in de App Store . U kunt ook alle drie apps vinden door te zoeken naar iWork .

Previous: Next:
  iPad
·Het automatisch laden een iPad…
·Hoe Transfer Bewaarde foto's V…
·Hoe je controle over de zijkan…
·Hoe maak je een iPad Password …
·Hoe maak je een Targus Bluetoo…
·Hoe je het geluid instellen op…
·Kan ik mijn iPod synchronisere…
·Hoe de Apple App Store Bladere…
·Wat voor soort video wordt ond…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Hoe te installeren Windows Hotmail op ee…
Hoe de Kindle App te installeren voor uw…
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe te openen de HP DV7 - 1130US 
·Hoe maak je een Mighty Mouse Scroll Whee…
·Hoe gegevens op een Memory Stick Beveili…
·Toshiba Satellite Pro 4300 Specs 
·Hoe kan ik mijn toetsenbord Tweetalige Z…
·Hoe te schrijven naar een CD in Windows …
·Hoe maak je een Alienware Case Faceplate…
·Hoe een NIC -kaart opnieuw installeren 
·CPU Coolers die compatibel zijn met de X…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com