Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe toegang iPad mappen
Bij het werken op de iPad , "Mappen " krijgt een andere betekenis van het gebruik op de desktop of laptop computers . Mappen op de iPad verwijzen naar verzamelingen van apps die zijn opgeslagen in een compacte ruimte op uw home-scherm . Als u op zoek bent naar specifieke documenten of mappen die u hebt overgebracht naar uw iPad , worden deze opgeslagen in de specifieke apps die u gebruikt om de bestanden , zoals iDisk of Dropbox of van een document reader app overzetten als je gewend iTunes overdracht . Start de app u oorspronkelijk gebruikt voor het bestand of de map tot uw documenten . Als u op zoek bent om toegang te krijgen tot mappen in hun ware betekenis van de iPad , de taak is nog eenvoudiger . Instructies
maken en Toegang tot mappen

Druk op 1 en houd uw vinger op een app op je startscherm totdat alle apps gaan schudden , en dan los je vinger . Kopen van 2

Houd uw vinger op een van de apps die u wilt plaatsen in een map en sleep deze op de top van een andere app . Houd hem daar tot de tweede app icoon vergroot in een map , dan los .

Tap 3 in de mapnaam bar , en typ een naam voor uw map als je niet van de naam de iPad kiest op basis van de aard van de apps die u combineert in de map .
4

Open uw mappen naar binnen toegang tot de apps door te tikken op het mappictogram . Sluit de map door te tikken op je startscherm buiten de map gebied .
Toegang Document Storage mappen
5

Sluit uw iPad naar uw computer via de iPad sync kabel als u proberen om de opslag van documenten , in plaats van wat de iPad noemt "Mappen . "
6

Laat de iPad te synchroniseren met uw computer . Als dit gebeurt niet automatisch , start iTunes , en wanneer uw apparaat wordt weergegeven in de lijst met iTunes -apparaat , klik erop en klik vervolgens op "Sync . "
7

Klik op de " apps " link aan de bovenkant van het iTunes-venster . Dit verschijnt alleen als u hebt geklikt op uw iPad onder ' Apparaten '.
8

Blader omlaag naar het gedeelte ' File sharing "en klik op elke app binnen deze sectie . Aan de rechterkant van de app , zal iTunes de beschikbare documenten blijkt binnen die app en u kunt uw bestanden en mappen te beheren vanaf daar. Dit is alleen beschikbaar voor sommige apps . Als u op zoek bent naar mappen van muziek , boeken , foto's of video's , klikt u op de juiste koppelingen in deelvenster uw apparaat voor elk van deze , in plaats van de " apps "-link voor toegang tot deze bestanden en mappen .
< br >

Previous: Next:
  iPad
·Geen geluid Probleem met een D…
·Kunt u opnemen van video met e…
·Hoe je tekstbestanden Get op e…
·Hoe om bestanden toe aan een i…
·Hoe te Apps Running sluiten op…
·Hoe maak je een iPad gebruiken…
·Negen Verschillen in de iPad e…
·Hoe je iCal synchroniseren met…
·Hoe kan ik muziek op een iPad 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe vindt My Memory Bandwidth 
·Hoe maak je een HP printer die Shut Down…
·Laptop Toshiba Satellite L25 - S121 Mode…
·Hoe kan ik een antenne van een Router Ve…
·HP 3380 : De computer kan niet detectere…
·Soorten Memory Slots in Computers 
·Hoe te Bin Files & ISO Images Extract CD…
·Hoe kan ik VHS omzetten naar DVD met sof…
·Geven Verschillen tussen een P3 en een P…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com