Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
HP 3380 : De computer kan niet detecteren de Scanner
Het Hewlett - Packard LaserJet 3380 all - in-one printer biedt kopieer-en scan -mogelijkheden naast de standaard afdrukken . Een probleem kan ontstaan ​​echter dat de scanner voorkomt behoren functioneert . Wanneer dit gebeurt , zal het controleren van de voorkomende boosdoeners van de scanner falen , waaronder de installatie van software en connectiviteit problemen helpen oplossen om een oplossing te vinden . Connectiviteit Problemen

Typisch , de computer communiceert met de HP LaserJet 3380 via een USB-kabel . Controleer of de kabel stevig wordt aangesloten op de achterkant van de LaserJet 3380 en een USB- poort op uw computer . Een losse kabel kan resulteren in het onvermogen van de computer naar de LaserJet 3380 detecteert wanneer u probeert te scannen . De kabel aansluit op een andere USB- poort op uw computer helpt regel computer hardware storing .
Software Issues

Wanneer uw computer niet in slaagt om de scanner te herkennen op uw LaserJet 3380 , de software en drivers printer geïnstalleerd kan zijn schuld . Verwijderen en opnieuw installeren van de software kan HP 3380 scanner functionaliteit te herstellen . Gebruik de originele software- installatieschijf of download de huidige versie van de software van de Hewlett - Packard website . Upgraden van het besturingssysteem van uw computer kan ertoe leiden dat de computer niet meer communiceren met de LaserJet 3380 . Zorg ervoor dat de software compatibel is met het besturingssysteem van uw computer installeert . Volg de instructies op het scherm voor een juiste installatie .
Firmware Issues

Verschillend van de stuurprogramma's op de computer is geïnstalleerd , firmware verwijst naar de software in de geïnstalleerde programmeerbaar geheugen van de printer . Deze software regelt de basisfuncties van de printer . Het upgraden van de firmware kan scanner falen van de HP LaserJet 3800 op te lossen . Download de nieuwste firmware -versie van de HP website . Raadpleeg het Leesmij-bestand voor het installeren van de update voor specifieke instructies over hoe de upgrade uit te voeren .
Hardware Failure

Als je merkt dat alle pogingen om het oplossen van de scanner mislukking mislukte , kan het probleem met de HP LaserJet 3800 -hardware liggen . Controleer de scanner bed te bevestigen de scanner lamp branden . Contact op met technische ondersteuning van HP of een professionele service technicus om de printer te bedienen .

Previous: Next:
  computer Printers
·Hoe maak je van een Lexmark pr…
·Is er Gold Ink voor de Laser e…
·HP Color Laserjet 3800 Specifi…
·Hoe te inkjetprinters Repair 
·Een Brother MFC 420CN Zal niet…
·Hoe maak je een Hewlett - Pack…
·Hoe maak je een cartridge te v…
·Dell 948 AIO Scanning Issues 
·Hoe maak je een inkt Purge uit…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een HP DV9000 Sluit aan op ee…
·Hoe een muis Turn Into a Joystick 
·Hoe maak je een gereviseerde computer Aa…
·Hoe maak je een HP Laserjet servicebeurt…
·Aandachtspunten bij gebruik van een prin…
·Welke apparatuur is nodig om VCR Tapes T…
·Hoe maak je een Packard Bell harde schij…
·Hoe kan ik een laptop Key Reattatch 
·Hoe het standaard Install Directory Get 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com