Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> laptops >> Content
Hoe kan ik een verloren laptop ophalen
Laptop diefstal is een van de belangrijkste computer misdaden . Het verliezen van een laptop is het moeilijk voor de portemonnee en vertegenwoordigt ook een veiligheidsrisico wanneer persoonlijke gegevens opgeslagen op de laptop valt in de verkeerde handen . Verloren en gestolen laptops worden zelden teruggevonden , maar er zijn manieren om ze terug . Bepaalde softwareprogramma's kan werken als digitaal rechercheurs , het opsporen van de vermiste apparaat , terwijl de traditionele maatregelen ( zoals beroep doet de politie bijstand) kan u helpen terug naar uw verloren laptop . Instructies

Install recovery software 1 op uw laptop terwijl het nog in uw bezit . Hoewel dit niet zal helpen voor het herstellen van een laptop die al ontbreekt , het is een waardevolle preventieve maatregel die u kunt missen een hoop gedoe in het geval uw computer vermist . InspireTrace , PC Phone Home , en ComputraceComplete zijn softwareprogramma's kost tussen de $ 30 en $ 50 ( vanaf 2010 ) die remote tracking en data recovery gebruiken om uw laptop terug .

Download Adeona 2 ( zie Bronnen ) , een gratis, open - source tracking tool die meer bescherming van de privacy dan sommige van de alternatieven biedt . Verloren of gestolen laptops kan op afstand worden gelokaliseerd door Adeona , terwijl de software voorkomt sabotage van derden met uw gegevens als de laptop is uit uw bezit .
3

Gebruik Prey , een andere gratis software tool. Prey maakt gebruik van de vermiste laptop Wi - Fi-mogelijkheden om de machine te traceren en lokaliseren , maar het kan ook op afstand activeren van de webcam ( als uw laptop is uitgerust met een) en neem een ​​foto van degene die zou kunnen worden gebruikt . De software is moeilijk te detecteren wanneer het draait , zodat aspirant- laptop dieven waarschijnlijk niet verstandig zijn om het .

Bestand 4 een politierapport . Of het apparaat verloren of gestolen is , helpt het om een officieel rapport over haar vermiste status van te maken . Als het opduikt , zal het gemakkelijker zijn om het terug te winnen . Het serienummer ( als u dit weet ) en andere identificerende kenmerken .

Previous: Next:
  laptops
·Toshiba Tecra M5 Laptop Comput…
·Hoe kan ik een Dell-laptop HD …
·Wat is de oorzaak Laptop Keys …
·Inspiron 8200 Specs 
·Hoe de A /C stekker vervangen …
·Hoe maak je een Key Installere…
·Soorten Scharnieren op Laptops…
·720p Vs . 1080p gaming laptops…
·DIY Laptops 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te herstellen van een Dell 8400 
·Hoe te beginnen Up BIOS op een Classifie…
·Hoe te pluggen Verbinding maken met een …
·Hoe te Toner Reset in een 2170W Brother 
·Hoe maak je een gebroken harde schijf te…
·Hoe kan ik een nieuwe inktcartridge in d…
·Hoe te B500 Solder Pads Locate 
·Klik met de rechtermuisknop Response Pro…
·Hoe je DVR Recordings opslaan op een com…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com