Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Muizen en toetsenborden >> Content
Klik met de rechtermuisknop Response Problemen op een laptop USB Mouse
Het is erg frustrerend wanneer je de muis niet reageert zoals u dat wilt - zoals het onvermogen om te kunnen functioneren als u met de rechtermuisknop op het. Of uw USB-muis heeft een snoer of draadloos is , zijn er een aantal problemen die je kunt tegenkomen . Voordat je naar buiten en zet geld op een nieuwe muis , doe wat problemen oplossen om te proberen om je muis weer functioneert . De knop zelf

Neem een ​​kijkje op de muis - zie je vuil onder de rechter muisknop ? Heeft de knop het gevoel dat het plakt of bewegen te langzaam wanneer u op op neer ? Vergelijk het gevoel als de rechtermuisknop te klikken op het gevoel als links te klikken . Als de muis goed werkt , moeten ze zich voelen over het zelfde .
De USB -poort

Als de USB -poort defect is , zul je moeite hebben met het verkrijgen van de juiste - klik -functie op de muis te kunnen werken . Kijk voor de hand liggende obstakels in de USB -poort . Probeer dan een andere USB-poort op uw computer, als het probleem is alleen dat de eerste poort is gebroken , zal dit uw probleem direct op te lossen. Probeert u een andere USB -apparaat aan op de poort en kijk of het werkt . Als je kunt, probeer dan de USB- kabel aansluiten van de muis op de computer . Niet alle muizen zal deze optie hebben .
Batterijen

Als je een draadloze muis hebt , moet u batterijen om zo vaak te veranderen . Low -powered batterijen kan leiden tot prestatieproblemen met je muis , lege batterijen , uiteraard , wordt voorkomen dat de muis van het werken op alle
Systeeminstellingen

Uw USB-muis . niet automatisch " weten " wat een klik met de rechtermuisknop middelen . In een proces dat bekend staat als mapping , worden zowel de linker en rechter muisknoppen bepaalde acties toegewezen . Als de rechter muisknop wordt toegewezen aan de verkeerde actie , zal de rechtermuisknop te klikken u een aantal ongewone reacties geven . Om het probleem op te lossen , opent u het menu Start en zoek het pictogram Configuratiescherm . Zoek de optie "Muis" in het configuratiescherm . Onder de "Right Button " header , zult u in staat zijn om de mapping te kiezen . Selecteer " Klik met de rechtermuisknop (standaard ) . "
Drivers

Een driver is een stukje software dat de hardware vertelt de computer hoe zich te gedragen . Terwijl de meeste moderne USB- muizen niet echt drivers geïnstalleerd om goed te draaien moet , kunnen sommige problemen ondervinden . Kijk voor een installatie schijf die met je muis kwam . Als u niet kunt vinden , ga dan naar de website van de fabrikant en download de juiste driver voor uw muis .

Previous: Next:
  Muizen en toetsenborden
·Hoe maak je een toetsenbord On…
·Hoe je Logitech Trackball Syna…
·Hoe maak je een dubbele Klikke…
·Hoe maak je een gepersonalisee…
·Hoe maak je een Mouse Pad Pers…
·Hoe je Sneltoetsen instellen o…
·PC Mouse Vergelijking 
·Hoe maak ik mijn laptop Scroll…
·Hoe Set Up Logitech Mouse Butt…
  Related Articles
Hoe je iPad Touchscreen Problemen oploss…
Hoe je iPad WiFi- problemen op te lossen…
Nook Boeken en problemen met de iPad 
iPad Bluetooth Problemen 
WiFi-verbinding Problemen op een iPad 3G…
Problemen Met Het resetten van de iPad 
IPad Audible Problemen : Zien Boeken 
Apple iPad Album Art Problemen 
PCI grafische kaart Problemen met de ins…
  Hardware Articles
·Hoe informatie te verwijderen van Thumb …
·Het plaatsen van een tweedehands harde s…
·Hoe maak je een Epson inkjet printer rei…
·Hoe maak je een nieuwe ATI videokaart in…
·Epson Rx680 Vs . Rx595 
·Hoe het opzetten van een TV- tunerkaart …
·Hoe je AC-adapters Vervang 
·Wat Is Adres koppelen Pagina's gebruiken…
·Hoe maak je een Romeins cijfer op de com…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com