Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
PCI grafische kaart Problemen met de installatie
een nieuwe videokaart installeren kan een ingewikkeld proces , de stress die wordt versterkt door het belang van de component . Als het niet werkt , kunt u geen gebruik maken van uw computer . Terwijl verschillende glitches variëren van fabrikant tot fabrikant , zijn er een aantal dingen die je kunt proberen die zijn algemeen om alle videokaarten . Plaatsen van de videokaart

Zorg ervoor dat de videokaart correct aanligt. De vergulde connectoren moeten gelijk zijn met de PCI-sleuf . Als je een inslag plaats , dan wordt de kaart niet herkend . Het kan een beetje finesse om het helemaal te werken daar, want het slot is meestal erg gezellig . Maar je weet dat het in toen de plastic connector bevestiging vastklikt .
Interne Voedingconnectors

meeste moderne videokaarten hebben ook een extra interne power connector die moet worden bevestigd . De aansluitkabel zal worden van twee soorten : de ene is een kleinere connector die lijkt op degene die hecht aan een floppy drive , en de andere ziet eruit als degene die hecht aan een harde schijf of optische drive. De connector is asymmetrisch , dus er is maar een manier om het te sluiten inch Zorg ervoor dat deze connector goed vastzit en

U mag opnieuw moeten regelen uw interne power connectors aan de videokaart tegemoet ; . Het is algemeen aanbevolen om een kabel aan te sluiten op de video kaart die niet is verbonden met iets anders , om een ​​vlotte , continue levering van elektriciteit te garanderen .
een Onvoldoende Voeding

Het kan zijn dat je voeding ( PSU ) niet kan leveren voldoende elektriciteit om een videokaart upgrade te ondersteunen; videokaarten zijn macht beluste apparaten . Moderne kaarten zal het beste doen met een voeding die minimaal 500 watt kan leveren .

Veel computergebruikers gevallen
die komen met een eigen voeding, geen krachtig PSU , want het is een populaire manier om te bezuinigen op de kosten . Er zal een sticker op de PSU die haar energieniveau tarieven van zijn. Als uw voeding heeft een vermogen van 400 watt of minder , zal je waarschijnlijk om het te vervangen als u het bevestigen van een videokaart die in de laatste paar jaren is vervaardigd .
Een defect Card | < br >

Als de kaart goed is aangesloten , maar de computer produceert een reeks onverwachte pieptonen wanneer u het opstart , kunt u een defect of gebroken kaart. In dat geval moet u contact opnemen met de fabrikant van de kaart voor een vervanging , als het onder de garantie valt . Of je kan op verzoek een RMA ( Return Merchandise Authorization ) met het bedrijf waar u de kaart hebt gekocht .
Drivers installeren

Windows
kan niet de video kaart te herkennen . Het zal een " generieke " driver te laden in dit geval , die van de kaart hardwareversnelling geen gebruik maakt . Hier wil je de drivers op de cd die bij de videokaart is geleverd . Als er geen cd beschikbaar is, moet u naar de website van de fabrikant , download en installeer de nieuwste drivers, en herstart uw computer . Het is algemeen raden om de nieuwste drivers toch downloaden , aangezien de CD - verpakte chauffeurs kunnen verouderd zijn maanden van de datum .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Graphics Card Basics 
·NVIDIA 16 MB Vanta - 16 AGP VG…
·Hoe te wijzigen Out de videoka…
·Hoe de video hardware grafisch…
·Hoe kan ik schakelen van Integ…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe de videokaart wijzigen op …
·Hoe de Sound to Work Na een vi…
·Hoe te upgraden mijn grafische…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Micro - SIM -kaart …
Hoe maak je een SIM-kaart in een iPad 
Hoe maak je een iPad Get SIM -kaart 
Hoe de iPad werken met een andere SIM -k…
Hoe kan ik uitwerpen van een SIM -kaart …
Kan de SIM -kaart worden verwijderd in e…
De grootte van een SIM -kaart voor een i…
Hoe te Graphics voor de iPad ontwerp 
Hoe maak je een SIM -kaart te laten werk…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een iPad data-abonnement act…
·Hoe te Opgeslagen bestanden te herstelle…
·Hoe je gegevens te herstellen op een San…
·De beste laptop Ventilatoren 
·Hoe maak je een computer kiezen om te ko…
·Hoe maak je een PC Registry Zonder een R…
·Hoe maak je een USB-stick formatteren in…
·Wat is een Floppy Disk Drive ? 
·Wat is het verschil tussen een USB -poor…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com