Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
DIY grafische kaart Installatie voor de Compaq Presario PCI
Compaq Presario PCI is fabrikant van een computer die is nu eigendom van Hewlett Packard . Net als andere merken en modellen van computers , is het mogelijk om zelf te installeren grafische kaarten , waardoor uw systeem om beter omgaan met de extreme graphics een videospelletje of een foto-editor kan het nodig zijn om te hebben . Het openen van de Compaq Presario

Macht
de computer . Zodra de stroom is uitgeschakeld , verwijder de kabels en snoeren van de achterkant van de computer . Nu , kijk langs de kant van de achterkant van de computer . U vindt 4-6 schroeven waarop de beschermhoes op de behuizing van de computer te houden . Verwijder deze schroeven met een Philips schroevendraaier . Eenmaal verwijderd , blijven de schroeven op een veilige plaats , zodat u deze niet per ongeluk verliezen . Zachtjes kant het dekken off van de computer en zet hem aan de kant . Je zal niet nodig het tijdens de grafische kaart installatieproces .
Installeren van de grafische kaart

Bescherm uzelf en de Compaq Presario van een statische lading . Als je op een tapijtvloer , houd uw rubber - toed schoenen aan . Het dragen van sokken kan de opbouw van de statische lading in uw lichaam , en als je het metaal in de computer aanraakt , kunt u schade veroorzaken. Om ervoor te zorgen dat dit niet gebeurt , is het een goed idee om een ​​statische armband te dragen . Dit is een armband met een kleine kabelklem die zich uitstrekt van. Neem de klem en bevestig deze aan iets plat en metaal in de computer . Dit zal Aard de arm band en de verandering van de statische lading in de computer aanzienlijk verminderen .

Zoek het moederbord . Dit is het grootste stuk van de apparatuur in de computer . Langs de kant , zal je een rij van slots te zien . Er wordt al een paar slots in beslag genomen door verschillende kaarten . Dit zijn de PCI-slots en het is waar uw grafische kaart wordt geïnstalleerd . Zoek de volgende beschikbare PCI-sleuf . U ziet aan de achterkant van de computer dat er metalen slots die kan worden verwijderd . Deze sleuven zal toestaan ​​havens en andere stekkers blootstelling aan de buitenkant van de computer , en laat apparaten aan te sluiten op hen. Verwijder de metalen sleuf die naast de PCI -sleuf die u wilt gebruiken . Om het te verwijderen , moet u om het te wrikken uit met een platte randen schroevendraaier .

Zodra het metaal wordt verwijderd , schuift u de grafische kaart voorzichtig in het PCI slot . Duw het in straight totdat het stevig is geïnstalleerd . Schuif het einde van de grafische kaart die alle poorten uit de opening verwijderd door het metaal sleuf . Sluit de computer een back-up .
Afronden

Plaats
de zaak terug over de computer en schroef deze weer vast . Steek de snoeren weer in en opstarten van de computer . Plaats de driver- installatie-cd voor de grafische kaart en in een ogenblik de computer zal de driver installatie -wizard te starten . Volg deze aanwijzingen om de driver installatie te voltooien .

Volg deze met de software -installatieschijf. Net als schijf van de bestuurder , zullen een installatiewizard verschijnen . Lees de licentieovereenkomst en accepteer de voorwaarden . Als je dat niet doet , zult u niet in staat zijn om het programma te installeren . Volg de aanwijzingen , en de installatie van het programma zal worden afgewerkt .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe maak je een PC videokaart …
·Tekenen en symptomen van een D…
·Hoe maak je een Video Card In …
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe de videokaart upgraden in …
·Hoe maak je een videokaart wij…
·Specs voor een ATI Radeon 9000…
·Grafische kaart Identificatie 
·Hoe maak je grafische kaart va…
  Related Articles
Hoe maak je een iPad Micro - SIM -kaart …
Hoe maak je een SIM-kaart in een iPad 
Hoe maak je een iPad Get SIM -kaart 
DIY iPad Stand 
Hoe de iPad werken met een andere SIM -k…
Hoe kan ik uitwerpen van een SIM -kaart …
DIY : Stylus voor een iPad 
Kan de SIM -kaart worden verwijderd in e…
De grootte van een SIM -kaart voor een i…
  Hardware Articles
·Hoe de processor vervangen in een Dell S…
·Hoe te CMOS ligt op een Gateway G6 - 400…
·Hoe de batterij voor een Toshiba laptop …
·Toegang tot een sleutelhanger op een iMa…
·APC Battery aansluitaanwijzing 
·Hoe maak je een Scythe Shuriken Fan Verv…
·Uitgangsspanning van de Iomega AC Power …
·Laptop Oververhitting Schade 
·Hoe u uw e-mailadres wijzigen op uw Amaz…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com