Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Nvidia G - Force FX grafische kaart Identificatie
De Nvidia Geforce FX-serie van grafische kaarten - ook wel bekend als GeForce Series 5 - debuteerde in 2003 . Deze kaarten waren de eersten die Shader Model 2 te gebruiken met DirectX 9 . Shader Model 2 , een pixel - rendering -technologie , zorgt voor lichteffecten en gedetailleerde kleur manipulatie . Identificeren van een FX - reekskaart is een eenvoudige procedure die kan worden uitgevoerd voor of na de fysieke installatie van de kaart . Pre - installatie identificatie

meeste FX - serie grafische kaarten
zijn prominent gelabeld met de FX -aanduiding en hun familieleden nummer aan de ene kant van de kaart . Als er geen prominente identificatie voor de grafische kaart , zoals het geval is bij sommige fabrikanten is , moet de gebruiker kennis te nemen van het model nummer , weergegeven op elke grafische kaart printplaat , en verwijzen naar de fabrikant model vermeldingen op de kaart te identificeren .
behulp systeeminformatie

Als uw kaart al in de computer is geïnstalleerd , kunt u het identificeren via Windows . De snelste methode is om met de rechtermuisknop op het bureaublad en selecteer " Display Settings " of " personaliseer ", afhankelijk van de versie van Windows die u gebruikt . Als u " Personaliseer ", " Display Settings " verschijnt in het volgende dialoogvenster . Een dialoogvenster zal u vertellen welke grafische kaart je beeldscherm aan . De notering zal de naam van de fabrikant , FX familie aanwijzing en familie serienummer bevatten . Klikt u op " Advanced Settings ", krijgt u een dialoogvenster te krijgen met meer gedetailleerde informatie over het tabblad Adapter .
Gebruiken Nvidia Control Panel

De Nvidia device driver , die bekend staat als de Nvidia unified driver , installeert een programma genaamd Nvidia control Panel . Deze toepassing zal een lijst van alle specificaties van uw geïnstalleerde grafische kaart . Om de Nvidia Control Panel te starten met de rechtermuisknop op een deel van het Windows-bureaublad en selecteer " Nvidia Control Panel " uit de resulterende context doos . Zodra het programma wordt geopend , klikt u op "View System Information . " Dit zal gedetailleerde informatie over uw grafische kaart in het rechterpaneel van het venster weer te geven . Informatie zal de naam van de familie Nvidia , de familie nummer en specifieke geheugen en de GPU clock informatie .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Problemen met een AGP grafisch…
·Wordt een Power Supply Upgrade…
·Hoe kan ik schakelen van Integ…
·Hoe maak je een videokaart ins…
·Vervangen van de grafische kaa…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe kies ik een PC Video Graph…
·Waar kan ik controleren hoe go…
·Hoe te Connect 2 monitoren op …
  Related Articles
Hoe maak je een Nvidia videokaart instal…
Hoe maak NVIDIA grafische kaart compatib…
Hoe maak je een Nvidia grafische kaart 
Hoe maak je een Nvidia videokaart Proble…
Hoe te installeren een NVIDIA grafische …
Hoe uw NVIDIA videokaart Update voor gra…
Hoe maak je een Nvidia videokaart verwij…
Hoe een NVIDIA grafische kaart te instal…
Hoe maak je een NVIDIA GeForce 512MB vid…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Jump Drive Gebruik 
·Afmetingen van de Xerox Phaser 8550 
·Hoe je je eigen Chill Pad Maak voor een …
·Sapphire Radeon HD 4670 Installatie 
·Hoe kan ik Flash BIOS vanaf USB 
·Hoe te upgraden mijn geheugen op Emachin…
·Hoe te Verified SSL Certificaten Creëre…
·Hoe maak je een cd /dvd - rw-station 
·Laser Vs . Deskjet Printers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com