Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe maak je een videokaart installeren op een Acer Desktop
Acer is een elektronica fabrikant in Taiwan , gespecialiseerd in Windows - gebaseerde pc's en laptops , monitoren en LCD- TV's . In veel opzichten vergelijkbaar met Asustek ( andere Taiwan -computer te maken ) , Acer aanspreekt pc-gebruikers in dat zij over het algemeen bieden meer PC voor minder geld in vergelijking met de meer mainstream fabrikanten zoals Dell , Gateway en HP . Een videokaart installeren op een Acer desktop gaat hetzelfde proces als het installeren van een kaart in een andere kast . Wat je nodig hebt
schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit uw Acer pc . Kopen van 2

Koppel alle kabels van de PC .
3

Open de behuizing met een schroevendraaier .
4

Zoek de juiste slot voor uw grafische kaart . AGP en PCI Express zijn de twee belangrijkste video-interfaces gebruikt vandaag . Ofwel type slot zal waarschijnlijk boven een reeks van PCI slots af te dalen het moederbord bij de achterkant van de behuizing worden geplaatst . ( Zie bronnen voor visuele ondersteuning . )
5

Verwijder de metalen afdekplaat van de achterkant van de behuizing voor de sleuf die u gaat gebruiken . Een kleine metalen latje dekt de uitbreidingsnissen zodat stof de computer wanneer er geen apparaat is geïnstalleerd, niet kunnen betreden . Schroef de metalen afdekplaat , het kan alleen maar op zijn plaats worden gehouden door een enkele schroef
6

Duw de videokaart in de sleuf , met de kaart uitgelijnd perfect loodrecht op het moederbord . . U wilt ervoor zorgen dat u de kaart te houden in een rechte hoek , zodat het niet buigen als je druk uitoefent : wees gewaarschuwd dat soms kaarten meer moeite te duwen in die je zou verwachten . Je weet het is geïnstalleerd als wanneer het verschijnt in plaats en de aansluitingen op de achterkant line-up spoelen met de open baai aan de achterkant van de computer .

Plug 7 in extra stroom indien nodig . Sommige videokaarten vereisen extra vermogen van de voeding , zoals een 6 -pins PCI Express voeding aansluiting . Wees gewaarschuwd dat niet alle voedingen hebben deze extensie , dus je hebt er wel een nieuwe voeding als de jouwe is onverenigbaar , of de aankoop van de juiste stroomadapters .
8

Installeer de software drivers voor je videokaart . De kaart zal waarschijnlijk komen met een cd van de bestuurders , maar drivers ook online bij websites fabrikant kan worden gedownload . Acer kan ook sponsoren hun eigen video driver downloads die geoptimaliseerd zijn voor hun pc . Meestal zijn de meest recente driver presteert het beste . Na de installatie van de driver is voltooid , start u de computer .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe te installeren My Crossfir…
·Hoe je RAM toewijzen voor een …
·Hoe om de beste videokwaliteit…
·Het meest recente Video -stuur…
·Hoe de videokaart vervangen op…
·Hoe om te upgraden uw PowerPC …
·Hoe kan ik schakelen van Integ…
·Hoe kan ik prestaties van een …
·Grafische kaart compatibilitei…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·U kunt terugdraaien van de BIOS -update …
·Hoe uit elkaar te halen een IBM G40 Lapt…
·Hoe maak je een Motherboad upgraden zond…
·Hoe de TV-uitgang gebruiken op mijn Dell…
·Hoe je Wireless Mogelijkheid Toevoegen a…
·Hoe de Finder op een Mac Kill 
·Hoe om uw eigen Web TV Zorg 
·Hoe kan ik een Dell Inspiron 1150 Upgrad…
·De voordelen van de Ideapad S10 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com