Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe maak je een NVIDIA GeForce 512MB videokaart installeren
Zonder het voordeel van een aftermarket videokaart , zal uw computer zijn bestaande RAM- modules te gebruiken om ingewikkelde grafische programma's in het geheugen geladen . Als u wilt een meer gelikte grafische ervaring en snellere laadtijden , wilt u misschien een nieuwe videokaart , zoals een NVIDIA GeForce 512Mb kaart te installeren . De GeForce 512Mb kaart is verkrijgbaar in zowel een AGP -en PCI -versie , maar beide versies van de kaart zal op dezelfde manier worden geïnstalleerd . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Open het menu van uw computer op Start en kies ' Configuratiescherm'. Klik op " Systeem en beveiliging " en kies vervolgens " Device Manager . " Klik op de " beeldschermadapter " rubriek . Kopen van 2

rechtermuisknop op de vermelding voor uw bestaande videokaart en selecteer " Installatie ongedaan maken . " Volg de aanwijzingen om de huidige kaart driver software te verwijderen . Zet de computer uit .
3

Koppel elk van de kabels aangesloten op poorten van de computer . Plaats de hele computer zaak op zijn kant op een vlakke werkgebied . Raak je vingers tegen de metalen lipjes op de achterkant van de zaak naar de statische elektriciteit los in je handen .
4

Zoek het specifieke type slot uw computersysteem gebruikt voor haar zijpaneel . U kan nodig zijn om een aantal case schroeven met een kruiskopschroevendraaier verwijderen, drukt u op twee ontgrendeltoetsen of draai een plastic schroef stuk .
5

Trek het zijpaneel van de zaak afgehaald nadat deze is ontgrendeld . Zoek de PCI -of AGP -videokaart -poort aan de onderkant linker gedeelte van het moederbord . Bij sommige modellen moet u mogelijk op te heffen een plastic hoes over de uitbreidingsslots eerste .
6

Verwijder de schroef waarmee de bestaande kaart op zijn plaats . Als er niet al een uitbreidingskaart is geïnstalleerd , zult u nog steeds nodig om de schroef van het metalen behouden hun plaats op de uiterste linker uiteinde van de sleuf te verwijderen .
7

Pak de zijkanten van de bestaande kaart als een kaart aanwezig en til het van de PCI -of AGP-kaart slot is . Duw de NVIDIA GeForce 512Mb kaart in plaats van de kaartsleuf en plaats de schroef .
8

Monteer het zijpaneel en sluit kabels van de computer dan . Zet de computer aan . Plaats de installatie- cd die bij de videokaart kwam in het schijfstation van de computer . Volg de installatie-instructies driver op het scherm .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe om Uw Kaart & Video driver…
·Hoe de instellingen configurer…
·Hoe Vergelijk Videokaart prest…
·Waarom wordt mijn computer Pie…
·Hoe kan ik toewijzen meer mach…
·NVIDIA 16 MB Vanta - 16 AGP VG…
·Hoe maak je van een PC videoka…
·Wat is een discrete grafische …
·Hoe de meest actuele stuurprog…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe de batterij vervangen voor een Micro…
·Hoe maak je Demonteer een Superdrive 
·Hoe maak je een PC videokaart uitschakel…
·Wat is een QWERTY toetsenbord ? 
·Hoe Memory vervangen in een Dell LS Lapt…
·Hoe aan PST File Recover na formaat 
·Hoe te LGA775 Punaises Install 
·HP Photosmart C4280 Installatie 
·Hoe de geheugenkaart vervangen in een De…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com