Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Wat is een discrete grafische kaart
Een discrete grafische kaart is een hele secundaire of ondergeschikte systeem - een kleine computer , zo u wilt - die verantwoordelijk is voor het leveren van de beelden die je ziet op het scherm van uw computer monitor . Een typische discrete kaart bestaat uit een aparte , of discrete , graphics processing unit ( GPU ) en een apart grafisch geheugen , hoewel sommige kaarten is het nog steeds lenen van systeemgeheugen . GPU

GPU is een microprocessor speciaal ontworpen voor het verwerken van 3D graphics en is in wezen het "brein " van een discrete grafische kaart . De GPU interpreteert een reeks binaire instructies zogenaamde machine code en zet deze om in een signaal naar de monitor. Dit proces omvat het creëren van een draadmodel , het invullen van de pixels en het toevoegen van verlichting , textuur en kleur . Het is zeer rekenkundig intensief . De GPU voert de nodige berekeningen , waardoor de belasting van de centrale verwerkingseenheid ( CPU ) en het vrijmaken processor cycli die kan worden gebruikt voor andere doeleinden .
Prestaties

verschillende factoren , waarvan sommige pas duidelijk worden wanneer het wordt het uitvoeren van bepaalde taken , invloed op de prestaties van een discrete grafische kaart . De kloksnelheid van een discrete grafische kaart - gemeten in miljoenen cycli per seconde , of megahertz - bepaalt de snelheid waarmee de elementaire bewerkingen worden beperkt , terwijl de geheugen kloksnelheid bepaalt hoe snel informatie wordt gedistribueerd naar de GPU . Sommige high performance GPU's dan in feite prestatiekenmerken van high performance CPU's .
Discrete Versus Integrated Graphics

Het alternatief voor een discrete grafische kaart is geïntegreerd graphics , waarbij de GPU is bevestigd aan of geïntegreerd in het moederbord van de computer . In dit geval , de GPU deelt bronnen met de processor en het systeemgeheugen naar informatie op het beeldscherm weer te geven . Geïntegreerde graphics kan geschikt zijn voor sommige 3D grafische toepassingen , maar is meestal minder krachtig en langzamer dan een discrete grafische kaart .
Toepassingen

Geïntegreerde graphics
kan geschikt zijn voor Web worden browsing en basis kantoortoepassingen , zoals tekstverwerking , maar voor hoge prestaties professionele en consumenten- toepassingen , zoals high - definition video -of video-gaming , een discrete grafische kaart is vaak essentieel . Een discrete grafische kaart is , door zijn aard , meer macht beluste dan een GPU geïntegreerd in het moederbord , die een bron van zorg kan zijn als levensduur van de batterij is belangrijk voor je . Echter , als je enige vorm van heavy - duty , graphics - gerelateerde programma hebt draaien , een discrete grafische kaart levert doorgaans een aanzienlijke verbetering van de kwaliteit van de beelden op het scherm , de snelheid waarmee ze worden weergegeven en de algehele systeemprestaties .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe om te upgraden uw PowerPC …
·Wat voor soort van Video Graph…
·Hoe kan ik drivers downloaden …
·PCI Videokaart Problemen 
·PCI grafische kaart Problemen …
·Hoe te maximaliseren van uw gr…
·Hoe kan ik een HP Laptop video…
·Grafische kaart voor Computer …
·Hoe de grafische kaart Zoek op…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe maak je de iPad gebruiken als een di…
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protec…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
Hoe maak je een iPad verbinding met een …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Microsoft- webcam gebrui…
·Hoe maak je een PC controller gebruiken …
·Hoe maak je een VoIP -adapter Unlock 
·Hoe maak je een bureaublad achtergrond a…
·Hoe maak je een softwareapplicatie Trans…
·Hoe kan ik een Dell- L - 100 Keyboard Cl…
·Wireless Laser Mouse 6000 Problemen met 
·- Draagbaar te houden onze kostbare gege…
·Dell Inspiron Laptop Batterij laadt niet…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com