Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe maak je een GROOT iPad Screen Protector zoeken
van uw iPad touchscreen interface zal best werken zonder een screen protector , maar daarmee blootstelt het scherm om mogelijke krassen . Screen protectors zijn over het algemeen dun plastic films die uw iPad scherm te beschermen tegen krassen, terwijl het verminderen van touchscreen responsiviteit zo weinig mogelijk . De meest effectieve zal een of meer kenmerken goed te leveren , maar ze mogen niet de minst dure opties . De beste manier om te controleren screen protectors is om te kijken naar hen in persoon in plaats van online bestellen , zodat u kunt zien wat ze er eigenlijk uit en hoe ze passen op uw iPad scherm . Instructies
1

Bezoek uw lokale elektronica winkel , of een andere retailer die beschermende films voor iPads draagt ​​. Dit kan onder meer cellulaire carriers zoals AT & T en Verizon winkels . Kopen van 2

Blader door de iPad scherm aanbod voor bekende merknamen . Als je niet bekend bent met een merknaam , zoek het op online en controleer de " Over ons" om uit te vinden informatie, zoals hoe lang het bedrijf is in het bedrijfsleven .
3

Kijk naar de mobiele telefoon beschermende folies . Bedrijven met ervaring in het maken bescherming touchscreen zal hebben telefoon films evenals iPad films . Als u een bedrijf dat films alleen voor de iPad maakt , te vermijden dat beschermer .
4

Lees de functie lijsten voor de films van gerenommeerde bedrijven . Naast bescherming tegen krassen , kan iPad scherm films bieden bescherming vingerafdruk . Dit betekent dat zij zich verzetten tegen de oliën van je vingers die ervoor zorgen dat vingerafdrukken , dus theoretisch je hoeft niet om uw scherm schoon te maken zo vaak . Sommige films bieden ook anti - glare of matte afwerking te saai de glans van uw iPad scherm, dat maakt het makkelijker te lezen in fel licht . Deze coatings kunnen verminderen ook foto's en video helderheid , dus nadenken over hoe u met behulp van het apparaat voor het kiezen van films met deze functie.
5

Kijk voor de film applicatie instructies . Kies alleen niet - klevende films , als kleefstof een residu op uw scherm zal verlaten . Als de film verpakking zegt dat je kunt gemakkelijk verplaatsen , is het waarschijnlijk niet- klevende en veilig te gebruiken .
6

Stel een vertegenwoordiger als een van de winkel demonstratiemodel telefoons of iPads hebben beschermende folies . Als dat zo is , vinden welke ze gebruiken , en test de modellen met behulp van deze films voor responsiviteit en bescherming vingerafdruk .
7

Neem de films uit de verpakking met toestemming van een verkoper en houd ze tegen je scherm iPad 's . De film moet perfect passen over het scherm , en kan een gat voor de "Home "-knop verlaat .
8

Bezoek een andere winkel en voeren dezelfde processen , in het bijzonder vraagt ​​de verkopers die films die ze gebruiken op demo modellen. Dit geeft je een bredere kijk op welke films het beste geven , en u kunt vinden dat de verkopers hebben persoonlijke ervaringen met een verscheidenheid aan films die zij bereid zijn te delen .
9

Kies de beste film voor uw behoeften voornamelijk gebaseerd op je persoonlijke testen en uw bedrijf onderzoek , maar ook de informatie uit vertegenwoordigers winkel in uw uiteindelijke keuze te overwegen .

Previous: Next:
  iPad
·Wat kan ik gebruiken als een m…
·iPad vs MacBook Pro 13 
·Hoe te Keynote exporteren Vanu…
·Hoe te Downgrade een iPad tot …
·Hoe om afbeeldingen opnieuw or…
·Hoe maak je een verloren iPad …
·De voordelen van een iPad Vs .…
·Hoe het opzetten van Microsoft…
·Hoe maak je een iPad Password …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe to Kill Disk Wipe 
·HP JetDirect -instructies 
·Instructies voor back-up van een harde s…
·Hoe te verbinden van een Mac naar een NE…
·Hoe maak je een laptop met Recovery Medi…
·Hoe de functietoetsen Zoek op een Deskto…
·De fans in uw Hewlett Packard laptop com…
·Hoe maak je een Gateway laptop Defrag 
·Hoe maak je een inkjet adres Bescherm 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com