Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
De voordelen van een iPad Vs . Laptop
Apple iPad is niet hetzelfde als een computer . Hoewel het de mogelijkheid om duizenden applicaties en veel van dezelfde functies als een computer als het minder krachtig dan een standaard laptop en heeft minder opslagruimte . Toch is de iPad heeft een aantal voordelen , en afhankelijk van uw wensen , kunnen deze voordelen overtuigend genoeg voor u om te overwegen de aankoop van het in plaats van een laptop te zijn . Batterijduur

De iPad heeft de mogelijkheid om te draaien op de batterij voor maximaal 10 uur in het licht gebruik . Daarom moet u weinig problemen om het laatste door een volledig werk -of schooldag . Apple's entry- level laptop - de MacBook - duurt tot zeven uur op een volle lading . De meeste Windows - gebaseerde laptops gebruik maken van kleine verpakkingen verwijderbare batterij in plaats van de grote niet - verwijderbare batterij in de MacBook , en de laatste aanzienlijk minder dan zeven uur op een lading .
Draagbaarheid

De iPad is slechts 9,5 cm lang , 7,3 cm breed en 0,34 cm dik en heeft een gewicht van £ 1,33 . Zelfs ultra - portable , 11 - inch MacBook Air van Apple kan niet concurreren met draagbaarheid van de iPad , meet 11,8 cm bij 7,5 cm bij 0,68 cm en een gewicht van 2,3 £ . De iPad voegt verwaarloosbaar gewicht aan een tas of koffer . In die zin is het steekt zeer gunstig af bij laptops . Zelfs de lichtste laptops kunnen schouder spanning bij veelvuldig uitgevoerd veroorzaken .
Comfort

Thuis, een iPad is veel comfortabeler om te gebruiken voor lichte webbrowsen en gaming dan een laptop . Omdat de iPad is zeer klein en licht , kunt u een comfortabele plek om te rusten ongeacht uw favoriete positie op uw bank of stoel vinden . Bovendien , de iPad genereert weinig warmte in vergelijking met een laptop . Bij langdurig gebruik , kan een laptop onaangenaam warm om te gebruiken op je schoot geworden .
Instant On

Als je jezelf regelmatig te vinden op het werk of school het draaien van uw laptop op te een paar korte momenten om een ​​notitie typen of kijk informatie up online , zult u zeer waarderen het feit dat de iPad geen tijd om te starten vereisen . Wanneer u op de Sleep /Wake -knop of verwijder de Smart Cover , de iPad gaat direct . Minder wachttijd vertaalt tot een hogere productiviteit .

Previous: Next:
  iPad
·Moet ik een MacBook of iPad ? 
·Hoe maak je een iPad 3G te zet…
·Hoe te Documenten op de iPad v…
·Hoe om te doen Degree Symbolen…
·Journalistiek en de iPad 
·Tien essentiële iPad Toepassi…
·Wat Movie bestanden kunnen wor…
·Hoe kan ik een Apple iPad Pres…
·Wat betekent 3G Mean op de iPa…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe kan ik lezen Mac geformatteerde cd's…
·ECS M825VXX Moederbordspecificaties 
·Zal een MacBook Pro Link naar normale Wi…
·Hoe kan ik een HP -printer toevoegen Wit…
·Hoe maak je een Samsung DR printer te in…
·Hoe kan ik een externe harde schijf behu…
·Hoe kan ik Take Naast de HP Pavilion Tow…
·Hoe Printer Memory Delete 
·Hoe je documenten op een iPad synchronis…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com