Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Tien essentiële iPad Toepassingen
Gebruikers van Apple 's iPad hebben tal van toepassingen om uit te kiezen , betaald en gratis , om boeken en tijdschriften te lezen , inhalen op het nieuws , downloaden van films en muziek , en om werk te doen . In feite , met ingang van juni 2011 waren er 90.000 apps beschikbaar in de App Store speciaal ontworpen voor de iPad , Apple gemeld . De eerste generatie iPad en iPad 2 worden geleverd met een aantal apps al geïnstalleerd . Er zijn ook 10 essentiële apps iPad eigenaren kunnen overwegen toe te voegen aan hun apparaat . Productiviteit

Veel iPad -gebruikers
moeten in staat zijn om te bekijken en te bewerken bestanden die zijn gemaakt met Microsoft Office-software , zoals Word , Excel en PowerPoint . Documents To Go Premium is een iPad applicatie ontworpen om een iPad eigenaar om Office-bestanden binnen de applicatie te bewerken , volgens een juni 2010 eWeek artikel. Gebruikers kunnen ook bijlagen vanuit de Documents e-mail Naar Premium app Go. Voorlaatste is een productiviteit app die touch-display van de iPad gebruikt om gebruikers in staat stelt om notities te maken , en zelfs schetsen maken , volgens eWeek .
Spelletjes

Een van de meest populaire video- games voor de iPad beschikbaar in de App Store is Angry Birds . Dit is een puzzelspel waarin de speler is een loopvogel die een katapult gebruikt om een groep varkens die eieren van de vogels hebben gestolen te vallen . " PC World , " in een november 2010 beoordeling , beschreef het spel als een essentieel video game voor de iPad-bezitters , want het is " uitdagend en verslavend . " Een ander essentieel spel aanbevolen door de " PC World " is Need for Speed ​​Shift , een race- spel waarin de speler gebruikt de iPad als een stuurwiel , en die " immersive " graphics heeft .
films en Muziek

eWeek en " PC Magazine "
aangeraden de Netflix app voor de iPad als een essentiële app . De applicatie is gratis te Netflix gebruikers die een film huren abonnement van minimaal $ 8,99 per maand hebben . Gebruikers hebben toegang tot duizenden video's op de online catalogus van Netflix , en downloaden van films direct op hun iPad . Pandora is een essentiële app voor het luisteren naar muziek , volgens eWeek , die de app omschreven als " fantastisch. " Gebruikers kunnen luisteren naar gestreamde muziek van elk genre direct op hun iPad , en ook toegang tot achtergrondinformatie over bepaalde kunstenaars .
Nieuws

Hoewel er tientallen apps voor het lezen nieuws, AP Mobile , een toepassing weergeven van nieuws van The Associated Press , is de top news app aanbevolen door de " PC Magazine . " De app biedt de gebruiker tekst nieuws , samen met foto's en video , en hen in staat stelt om nieuws te specifiek zijn voor hun locatie te ontvangen . De Pulse News Reader , een top nieuws app aanbevolen door eWeek , stelt gebruikers in staat om verhalen uit verschillende nieuwsbronnen in een " mozaïek " over het scherm weer te geven .
Boeken

de iBooks applicatie van Apple is de eerste app iPad eigenaren moeten downloaden , volgens eWeek . Gebruikers kunnen zoeken via een online boekwinkel en download digitale boeken die ze op de app , die geanimeerde pagina - draaien heeft kunnen lezen . " PC Magazine " aanbevolen de Kindle app als essentieel voor iPad-bezitters . Het stelt gebruikers in staat met een Kindle account om de e-boeken die zij hebben gekocht downloaden en lezen ze op hun iPad .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een Tab Button op …
·Alternatieve methoden voor het…
·Hoe je foto's uploaden naar ee…
·Hoe om video te converteren na…
·Hoe maak je een iPad aansluite…
·Hoe kan ik Flash Plugins spele…
·Hoe lang om een iPad te active…
·How to: iDraw App iPad Lines 
·Hoe te Remembered Emails Verwi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een 3,5 mm audio jack conver…
·Hoe kan ik de naam van Stat List op een …
·HP notebook QuickDock USB-apparaat is mi…
·Kan ik Memory Toevoegen aan mijn laptop?…
·Hoe maak je een nieuwe Master Boot Recor…
·Hoe je HP Officejet printkop reinigen 
·Hoe te beschermen uw 13 - inch MacBook P…
·Hoe de harde schijf van een Dell Inspiro…
·Wat is PC Card Type II voor gebruikt 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com