Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
ECS M825VXX Moederbordspecificaties
De ECS M825 Vx.x moederbord wordt geproduceerd door de Elitegroup Computer Systems , gevestigd in Taiwan . Deze oudere model moederbord werd oorspronkelijk geproduceerd in 2002 , echter , handleiding en het systeem drivers van de gebruiker zijn nog steeds beschikbaar op het bedrijf zustersite , PCChips . De M825 is geproduceerd met slechts een versienummer , V1.2B , hoewel vele informaticatools gewoon het moederbord als VXX ( of versie XX , zonder overeenkomstige cijfers ) kunnen identificeren . CPU , chipset en het geheugen

De ECS M825 moederbord is uitgerust met een socket 462 CPU -interface . Dit ondersteunt de AMD Athlon XP /Athlon /Duron processors . De Front- Side Bus ( FSB ) snelheid ondersteund door deze interface is 200 of 266 MHz . De chipset gekenmerkt op dit moederbord bestaat uit een VIA KM266 Northbridge en een VT8233 Southbridge . Samen vormen deze microchips bieden verbeterde prestaties voor 2D-en 3D- graphics , evenals ondersteuning voor een 4xAGP grafische interface. Het geheugen ondersteuning op dit moederbord bevat twee 168 - pins SDRAM-sleuven en twee 184 - pins DDR -sleuven . De geheugenbus snelheid ondersteund is 100 of 133 MHz . Maximale geheugencapaciteit van het bord is 2 GB .
Uitbreidingsslots

meeste moederborden
bevatten uitbreidingssleuven die gebruikers toestaan ​​om extra capaciteit voor diverse functies , waaronder video , netwerk installeren en andere types uitbreidingskaarten . De M825 is geen uitzondering . Uitbreidingssleuven opgenomen op dit moederbord zorgen voor een CNR -kaart , een 4x AGP 2.0 grafische kaart en twee 32 - bit PCI-slots ( PCI 2.2 compliant ) . Terwijl de 4x AGP 2.0 slots voor grafische kaarten biedt ondersteuning voor verbeterde graphics gebruikt in vele games van vandaag , de PCI sloten bieden veel meer functionaliteit , ondersteunen alles, van USB-kaarten naar Ethernet en Wi - Fi-kaarten .
< Br > Ports Input /Output

De M825 bevat PC99 Kleur connectoren . Deze connectors zijn kleurgecodeerd met de industrie standaard kleuren , waardoor het aansluiten van randapparatuur , zoals de muis en het toetsenbord , veel gemakkelijker . Het moederbord heeft ook de verbinding met een diskettestation ondersteunen . Er is een seriële poort en een parallelle poort , die worden gebruikt om een ​​aantal printers en andere afdrukapparaten ondersteunen . Geïntegreerd in het moederbord is een spel /MIDI -poort en twee USB-poorten . Het moederbord biedt ook zes extra USB headers die gebruikt kunnen worden om extra USB-poorten aan te sluiten via een lint -verbinding . De uiteindelijke verbinding die is ingebouwd in het moederbord is de Ethernet- LAN-verbinding . Deze verbinding biedt 100 Mbps snelheid van de verbinding door het gebruik van een 10BaseT/100BaseTX verbinding .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe de processor in een Toshib…
·Wat zijn de HP MSI MS - 6577 S…
·Hoe maak je een NVIDIA Quadro …
·8800 Gtx Vs . 9800 Gtx 
·Hoe je DDR RAM 
·Hoe om te achterhalen wat SATA…
·Hoe de Sony VAIO Desktop Moede…
·Hoe kan ik drivers voor een P4…
·GIGABYTE GA - MA790X - DS4 SAT…
  Related Articles
Dell T3500 Moederbord Specs 
Hoe je grafische kaart compatibiliteit m…
Hoe Zorg ervoor dat uw videokaart en moe…
Hoe maak je een PCI videokaart In een 76…
Hoe om te achterhalen welke grafische ka…
Hoe installeer ik een videokaart op een …
Hoe te installeren Twee monitoren Met On…
Welke videokaart voor een ASUS M3A78 AM2…
Hoe te verbinden Videokaart Sound Input …
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Power Converter Splice 
·Over Laser Safe Ink 
·Hoe te ACPI BIOS Verplaatsen naar MPS in…
·Wat is DDR2 1366 + ? 
·Hoe Memory In een HP G60 - 235DX 
·Can You Formatteer USB sticks 
·Hoe kan ik een Bluetooth-verbinding te v…
·Apple MacBook is geplakt op de Openingsv…
·Hoe de Buffer afdrukken wissen op een HP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com