Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe de processor in een Toshiba Satellite A105 Vervang
Als uw Toshiba- laptop begint om applicaties een stuk trager draaien , kan het tijd om een processor upgrade te overwegen . Uw laptop processor is de belangrijkste chip op het moederbord die verantwoordelijk is voor de uitvoering van de opdrachten van de toepassingen van uw computer is geïnstalleerd . Als je laptop programma -update , zo zal hun hardware eisen . Dit kan ertoe leiden dat uw computer te traag , of ertoe leiden dat sommige programma's te zijn onbruikbaar . De Toshiba Satellite A105 - serie laptop wordt geleverd gebouwd met een 1,6 GHz Intel Core Duo-processor chip . Verwijderen en vervangen van de chip vereist dat je de behuizing van de laptop uit elkaar te halen . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
platte schroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Schakel uw laptop , en sluit het LCD- deksel. Haal de stekker van de adapter uit de aansluiting aan de achterkant van de laptop . Flip de laptop over en verwijder de batterij uit het compartiment. Zoek de draadloze kaart deksel , verwijder de schroeven en verwijder het deksel . Ontkoppel de twee antennekabels van de draadloze kaart . Verwijder alle gemarkeerde schroeven van de onderkant behuizing van de laptop .

Place 2 de laptop naar boven gericht , en steek een platte schroevendraaier in de rechterkant van het toetsenbord cover . Het toetsenbord cover is een strip van kunststof die de gehele breedte van de laptop tussen het toetsenbord en LCD samenstellingen omvat. Wrikken uit het toetsenbord deksel en zet het opzij .
3

Verwijder de twee Phillips - kop schroeven waarmee het toetsenbord aan de basis van de laptop . Til het toetsenbord en plaats deze naar beneden over de trackpad . Koppel het toetsenbord los van het moederbord . Verwijder het toetsenbord van de laptop .
4

Sluit het LCD -scherm en leg de laptop verticaal tegen de achterrand van de laptop naar boven. Verwijder de kruiskopschroef uit elke hoek van de laptop achterrand .
5

Plaats de laptop plat , en heropenen het LCD-scherm . Zoek de LCD- video -kabel afkomstig van de linkerkant van het LCD-scherm . Volg de kabel naar de connector op het moederbord en koppel het los . Verwijder de twee Phillips - schroeven uit elke LCD scharnier en til het LCD-scherm uit de basis van de laptop en opzij leggen .
6

Koppel alle zichtbare kabels uit hun connectoren op het moederbord . Plaats de laptop verticaal tegen de achterrand van de laptop naar boven , weer . Begin met de bovenste behuizing van de onderste behuizing gescheiden door loskoppelen van de grendels van de achterkant van de zijkant van de laptop .

Place 7 de laptop vlakke en plaats een plectrum in de opening langs de buitenrand van de laptop . Werk je weg in het hele onderkant van de laptop totdat de bovenste behuizing is gescheiden van de basis van de laptop .
8

Zoek de CPU ventilator en koellichaam in de linkerbovenhoek van de laptop . Haal de stroomkabel van de ventilator van het moederbord . Verwijder alle Phillips - kop schroeven waarmee de koelventilator en heatsink op het moederbord . Til de ventilator en koellichaam assemblages uit de laptop . Dit onthult de processor .
9

Draai de processor platte kop vergrendeling schroef tegen de klok in totdat de processor wordt losgekoppeld van het stopcontact . Til de processor uit de laptop en zet het opzij .
10

Herhaal deze procedure in omgekeerde volgorde om de nieuwe processor installeren en monteren van de laptop .
< br >

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe verhoog ik videogeheugen i…
·Hoeveel RAM Moet een computer …
·Hoe Moederborden Word beschadi…
·Hoe de CMOS-batterij vervangen…
·Verschil tussen ATX en BTX moe…
·Hoe je het geheugen in een eMa…
·Hoe om extra RAM kopen voor uw…
·Hoe te 4850 Golden Sample Test…
·Kenmerken van een processor 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een Media Center PC Build 
·Gebruikershandleiding voor Compaq Presar…
·Hoe de HP Printer 
·Mijn Deskjet D 1520 Printer drukt niet a…
·Hoe maak je verbinding een draadloze kaa…
·Hoe maak je een Plotter installeren 
·Hoe de Cent Symbol Typ op de computer 
·Hoe te herstellen van een Media Center -…
·Hoe kan ik een WD externe harde schijf f…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com