Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Hoe verhoog ik videogeheugen in mijn Dell Dimension 2100 ?
De Dimension 2100 desktop computer maakt gebruik van een ingebouwde video- adapter die opzij zet slechts 4 megabyte ( MB ) geheugen voor de behandeling van grafische toepassingen, zoals computerspelletjes . Als je games wilt draaien met geavanceerde graphics , moet u mogelijk de hoeveelheid beschikbare videogeheugen verhogen . Om uw Dimension een videogeheugen impuls te geven 2100 , moet u de computerbehuizing te openen en installeren van een videokaart in de PCI-uitbreidingskaart slot op het moederbord . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
PCI videokaart
Toon Meer Aanwijzingen
1

Sluit alle programma's die momenteel op uw Dimension 2100 en uitschakelen van het besturingssysteem helemaal . Haal de stekker uit het stopcontact poort aan de achterkant van de zaak 2100 's . Kopen van 2

Verwijder de resterende kabels voor de 2100 's andere onderdelen en zet de hele behuizing van de computer op een tafel , bureau of een ander stabiel werk gebied . Plaats voorzichtig bij 2100 op zijn kant met de plastic toegangspaneel naar boven .

Press 3 in de plastic knop loslaten bovenaan Dimension 2100 het geval . Til de bovenkant van de plastic toegang paneel naar u toe en verwijder het paneel van de Dell- computer .
4

Zoek het plein , metaal voeding gepositioneerd in de buurt van de achterkant van de zaak . Druk op de vergrendeling aan de voorzijde van de voeding om het ontgrendelen van de behuizing. Til de voeding omhoog en zet deze zachtjes buiten de zaak .
5

Zoek de lege PCI- sleuf aan de onderkant van de Dimension 2100 is moederbord, dat een rechthoekige metalen beugel heeft . Gebruik een kruiskopschroevendraaier om de schroef van de metalen beugel aan de achterkant van de zaak van Dimension 's te verwijderen .
6

Houd de PCI videokaart over de lege PCI- sleuf. Plaats de kaart zo de lijn van de contacten op de bodem van de videokaart line-up met de gaten in de kaartsleuf . Duw de kaart naar beneden , zodat de contacten vast in de sleuf .
7

Plaats de schroef die u eerder hebt verwijderd om de rand van de videokaart te vergrendelen op de Dell Dimension 2100 . Stel het plastic afdekplaatje op de Dimension 2100 en duw zachtjes totdat deze weer op zijn plaats .
8

Sluit de Dimension 2100 de voedingskabel en de overige hardware kabels die u eerder hebt verwijderd . Zet de computer aan . Volg de " Nieuwe hardware gevonden " wizard die op het scherm om de videokaart driver te installeren verschijnt .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe je RAM Memory Sticks insta…
·Over het hoofdgeheugen van een…
·Hoeveel RAM kan ik toevoegen a…
·Hoe Memory Speed ​​Upgrade 
·Hoe Memory Upgrade op Systemax…
·Wat zijn stream processors in …
·Hoe de Foxconn Mobo Overclock 
·Mini- PCI Card Installatie-ins…
·Gigabyte GA - 6VTXE Moederbord…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Onderdelen van een computer Mainframe 
·Ik Gereboot mijn computer en nu het gelu…
·Over de functie van een geluidskaart 
·Hoe te installeren WinXP op een Eee PC 
·Onder druk Air Dust Cleaning 
·Testen DVD Hardware voor Problemen 
·De effecten van multitasking op de Proce…
·Hoe formatteer ik een SmartMedia -geheug…
·Hoe kan ik een LCD Notebook Test 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com