Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
Wat zijn stream processors in Graphics ?
Het ontwikkelen en weergeven van afbeeldingen is een van de meest veeleisende taken computers uit te voeren . Om deze reden , de meeste computers hebben een graphics processing unit , ook wel een videokaart of grafische kaart , dat het merendeel van de berekeningen die nodig zijn voor het uitvoeren van games uitvoert , het bewerken van video , het afspelen van films of het produceren van 3D-content . Stream processors zijn om de functie van de GPU's , waardoor ze te veel taken tegelijk , wat op zijn beurt , geeft beelden snel en loopt games en video soepel af te handelen. Vergelijking

Alle computers hebben centrale verwerkingseenheden die verantwoordelijk zijn voor het uitvoeren van de meeste van de software die u gebruikt . Sommige van deze CPU meerdere cores , waardoor ze meer dan een taak tegelijk . De meeste CPU's hebben geen meer dan vier cores , en kan dus alleen werken op vier operaties in een keer. In tegenstelling, kan GPU duizenden stream processors , elk van hen tegelijk een stukje van de grafische vereiste produceren .
Functie

De mogelijkheid om veel uit te voeren software-instructies tegelijk staat bekend als parallel computing . Stream processors geven GPU's hun parallelle capaciteiten , waardoor ze instructies van de software te verdelen in stukken . Elke stream processor krijgt dan een deel van de totale instructie en voert de nodige berekeningen , zonder te hoeven wachten op de andere stream processors om hun taken te voltooien .
Alternatieven
< p > De twee grootste GPU fabrikanten zijn AMD en Nvidia . AMD maakt gebruik expliciet stroom processortechnologie . Nvidia maakt gebruik van een variatie op deze technologie , die het roept Compute Unified Device Architecture . CUDA kernen vergelijkbaar stream processors in dat ze groepen verwerkingseenheden die parallel werken . Echter , volgens de "PC Perspective , " Nvidia's CUDA -technologie resulteert vaak in een hogere beeldkwaliteit , hoewel het soms produceert langzamer resultaten in vergelijking met AMD GPU's .
Implementatie
< p > Verschillende AMD GPU's variëren in termen van het aantal stream processors zij in dienst hebben . Vele factoren buiten stream processors bijdragen tot GPU prestaties , zoals de hoeveelheid geheugen , de kloksnelheid en de breedte van de geheugenbus . Dat het geval is , het bedrag van de stream processors op een GPU is een goede indicator van de prestatie -mogelijkheden . Low - end AMD GPU's hebben zo weinig zo weinig als 40 stream processors , terwijl een aantal top van de lijn modellen omhoog van 3000 kan hebben .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Wat is het controleren van NVR…
·Hoe maak je een videokaart 's …
·Wat is een moederbord - Style …
·Hoe te verwijderen Totally Cor…
·Uitleg van een computer moeder…
·Hoe Memory Type Test 
·Hoe je RAM -geheugen toe aan e…
·Hoe je het geheugen in mijn Ga…
·Wat is MS Pro Duo ? 
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Wat betekent 3G Mean op de iPad ? 
  Hardware Articles
·De specificaties van een Compaq Armada 1…
·Hoe te Speakers aansluiten op een geluid…
·Hoe kan ik mijn Samsung 3561N Printer Pr…
·Hoe de Apple Magic Mouse gebruiken 
·Hoe maak ik gebruik van de scanner op mi…
·Wat zijn de verschillen in de iPad en ee…
·Hoe maak je een harde schijf te verwijde…
·Hoe maak je een 2 Processor toevoegen 
·Hoe maak je een test uitvoeren op een HP…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com