Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat zijn de verschillen in de iPad en een laptop?
Hoe de iPad verschilt van een traditionele laptop is een vraag die potentiële eigenaren vragen vaak vóór de aankoop van een iPad . Hoewel de apparaten te delen vergelijkbare hardware en zijn bestemd voor soortgelijk gebruik , ze verschillen nogal qua specificaties en features . Met ingang van augustus 2011 , de iPad 2 is de meest recente versie van de iPad . Honderden verschillende laptops zijn beschikbaar in de VS , met de 13 - inch MacBook Pro en Toshiba R835 - P56X zijn twee van de meest populaire , volgens de retailer Amazon.com . Processors en geheugen

Door zijn beperkte eisen verwerking , de iPad heeft de minst krachtige processor van de drie apparaten . Apple outfits de iPad met een aangepaste dual -core 1GHz Apple A5 -processor . Base versies van de 13 - inch MacBook Pro voorzien van dual -core 2,3-GHz Intel Core i5 -processoren , uitbreidbaar tot 2,7 GHz Intel Core i7 -processors op het moment van aankoop . Standaard versies van de R835 - P56X -functie dual-core 2,3-GHz Intel Core i5 -processors met een maximale turbo kloksnelheden van 2.9GHz . Voor het geheugen , de iPad 2 heeft 512 MB RAM , in vergelijking met 4 GB RAM voor zowel de MacBook Pro en de Toshiba R835 - P56X .
Displays

Als het gaat om displays , alle laptops , met uitzondering van enkele zeer kleine netbooks , hebben grotere schermen dan de iPad . De iPad 2 heeft een 9,7 -inch backlit LED aanraakgevoelig scherm met een native resolutie van 1024 bij 768 pixels . De 13 - inch MacBook Pro is voorzien van een 13.3 - inch breedbeeldscherm backlit LED-scherm met een native resolutie van 1.280 bij 800 pixels . De R835 - P56X heeft een 13,3 - inch TFT actieve matrix scherm met een native resolutie van 1366 bij 768 pixels . In vergelijking met de meeste laptops , de MacBook Pro en Toshiba R835 - P56X hebben kleiner dan gemiddeld schermen . Sommige laptops hebben schermen zo groot als 17 inch .
Grootte en gewicht

De iPad 2 is de kleinste van de drie apparaten . Plat op zijn rug , de iPad meet 7,31 centimeter breed , 9,5 centimeter lang en 0,34 cm dik op het dikste punt . De 13 - inch MacBook Pro is groter rondom , meet 8,94 cm breed , 12,78 cm lang en 0,95 cm dik , met het deksel gesloten is . De Portege R835 - P56X is ongeveer dezelfde grootte als de MacBook Pro , meet 8,9 centimeter breed , 12,4 centimeter lang en 1,1 centimeter dik , met het deksel gesloten is . De iPad is de lichtste van de drie apparaten ook , met een gewicht van £ 1,33 . , Vergeleken met £ 4,5 voor de MacBook Pro en 3,3 pond voor de R835 - P56X .
Multimedia en Connectiviteit
< br >

de iPad 2 heeft een paar geïntegreerde camera's , terwijl de MacBook Pro -en R835 - P56X hebben elk een. De MacBook Pro -en R835 - M56x worden standaard geleverd met herschrijfbare DVD -drives , terwijl de iPad 2 niet over een optische drive van welke aard hebben . Alle drie apparaten hebben een ingebouwde Wi - Fi en Bluetooth -functionaliteit , terwijl alleen de MacBook Pro -en R835 - P56X hebben ethernetpoorten .
Opslag, batterij , Besturingssysteem

Apple verkoopt de iPad 2 met een keuze tussen 16 GB , 32 GB en 64 GB flash harde schijfruimte. Base versies van de 13 - inch MacBook Pro geleverd met 320GB harde schijven , terwijl de basis versies van de Toshiba R835 - P56X komen met 640GB harde schijven . De iPad 2 's batterij kan het apparaat met maximaal 10 uur rekentijd . De MacBook Pro 's batterij biedt tot acht uur , terwijl de R835 - P56X krijgt tot negen . Alle drie apparaten draaien op verschillende besturingssystemen . De iPad 2 draait op Apple 's iOS besturingssysteem, de MacBook Pro op Apple's OS X-besturingssysteem en de Toshiba R835 - P56X op Microsoft's Windows 7 Home Premium 64 - bit Edition besturingssysteem .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je iPad Apps als Build a N…
·De voordelen van een iPad 
·Hoe je films omzetten naar de …
·Opties voor de iPad 
·Hoe kan ik Google Sync Met een…
·Hoe kan ik muziek uploaden naa…
·iPad en SGS Informatie 
·Hoe de iPad Dock Pop Make Up 
·Hoe de Hotmail App en de agend…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe te Overclock de HP Pavilion 
·Hoe de instellingen resetten voor Acer A…
·Hoe maak je een Frozen Pandigital Fix 
·HP 6800 Installatie 
·Hoe kan ik een driver opnieuw installere…
·Hoe te schrijven over interactieve white…
·Hoe de Leitch HDX6801 Problemen 
·Hoe maak je een DataTraveler Locker opma…
·Hoe te Kleur aanpassen op een projector 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com