Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad tablet
Apple's apparaat biedt een unieke mix van traditionele computer- functies en draagbaarheid . Zijn touch - based interface biedt intuïtieve toegang tot surfen op het web , gaming en andere software functies . Het sport-een 9,7 - inch display met achtergrondverlichting , en hardware functies, zoals gebouwd in netwerken , twee camera's en 10 - uur levensduur van de batterij . Interface

De iPad loopt merkgebonden iOS besturingssysteem van Apple , met een interface die vergelijkbaar is de iPod Touch en iPhone . Hoewel de tablet aanvaardt randapparatuur zoals draadloze toetsenborden en game controllers , de primaire interface gebruikt uitsluitend capacitieve touchscreen van het systeem . Het ondersteunt gebaren gebaseerde navigatie en multitouch , en is voorzien van een interne accelerometer voor het instellen van het scherm en motion control . Een update voor het besturingssysteem maakt het ook mogelijk meerdere applicaties tegelijk draaien op de achtergrond .
Networking

De iPad kan verbinding maken met het internet voor webbrowsing , map navigatie , sociale netwerken en multiplayer gaming . Apple biedt iPads in twee basismodellen . De goedkopere variatie bevat alleen Wi - Fi-connectiviteit voor netwerken van een lokale verbinding . Het tweede model bevat ook over-the - air netwerk voor gebruik met een mobiele service provider abonnement . AT & T en Verizon bieden iPads met servicecontracten .
Ingebouwde software

Elke iPad wordt geleverd met een suite van ingebouwde software voor het uitvoeren van eenvoudige rekenfuncties . Beschikbare programma's omvatten een touch-based versie van de Safari- webbrowser , FaceTime voor videogesprekken gebruik is het systeem ingebouwde camera , Photo Booth voor het beheren en bewerken van foto's , de e- mail synchronisatie -software , Apple's App Store , video -en audio- software voor het afspelen en de Google -powered Maps navigatie app .
Overige Software

de App Store breidt sterk de functies van de iPad om duizenden nieuwe applicaties downloaden via het netwerk van het systeem zijn verbinding of overdraagbaar vanaf een computer met iTunes . De winkel bevat applicaties voor gaming , zaken , organisatie , reizen , nieuws , onderwijs , muziek en tientallen andere functies . Veel apps gratis downloaden , terwijl anderen vereisen aankoop vóór gebruik .

Previous: Next:
  iPad
·U kunt streamen van video op d…
·Hoe maak je een iPad Cover Geb…
·Welke maat Microchip heeft mij…
·Hoe je AOL Mail Problemen op d…
·Hoe maak je een toetsenbord sy…
·Hoe kan ik een App installeren…
·Hoe te Apps verwijderen van ee…
·Mijn iMac zal niet Identificee…
·Spellen voor de iPad 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Heeft een slechte Power Cord Oorzaak een…
·Afdrukken vanaf een laptop aan mijn Desk…
·Hoe maak je Kloon een PC Hard Drive 
·Hoe Hook Up een Wireless Printer 
·Soorten Computer Werkstations 
·Vista Tablet PC Tools 
·Hoe maak je verbinding een Wireless Keyb…
·Hoe kan ik een Dell Photo AIO Printer In…
·Toshiba Satellite Pro 4600 Gebruiksaanwi…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com