Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> computer Printers >> Content
Afdrukken vanaf een laptop aan mijn Desktop CP Printer
Terwijl de draagbaarheid van een laptop maakt het ideaal voor op reis en andere on-the - fly werksituaties , het feit dat uw laptop is meestal niet verbonden met de rest van uw huis of kantoor computersysteem kan het een beetje ingewikkelder om gemeenschappelijke taken , zoals het afdrukken te bereiken maken . Uw laptop aansluiten op uw desktop PC printer voor het printen , echter, is eenvoudig , en uw laptop kan worden aangesloten en losgekoppeld van de printer als dat nodig is. Wat je nodig hebt
Desktop PC
Laptop verhuur Drukker
Printerkabel
Toon Meer Aanwijzingen
sluiten draadloos
1

Stap in de " control Panel " van de PC . Om toegang tot de krijgen "Configuratiescherm , " ga naar het menu 'Start' en klik op ' Configuratiescherm'.

Klik 2 op zowel de " Printers en andere hardware " of " Hardware en geluiden " optie in het menu control Panel . Een lijst van alle van de typen apparaten die zijn geïnstalleerd op het systeem wordt weergegeven .
3

Selecteer de " geïnstalleerde printers " of optie "Printers" in de lijst met apparaten om alle printers te zien die beschikbaar is op de computer netwerk. Klik op " Deze printer delen " in versies van Windows voorafgaand aan Vista naar andere apparaten , zoals de laptop die u wilt afdrukken, om de printer te laten . Vervolgens klikt u op het keuzerondje bij de optie " Deze printer delen " in het venster dat opkomt , typ een naam van de printer en klik op de knop "OK" . In Vista met de rechtermuisknop op de printer die u wilt dat uw laptop kunnen de optie "Delen" te delen en te kiezen . Klik op " Opties voor delen wijzigen 'en vervolgens' Deze printer delen , " typ een naam en klik op de knop "OK " .
4

Access de " Control Panel " op de laptop computer . Kies " Printers en andere hardware " of " Hardware en geluiden . "
5

Selecteer " Een printer toevoegen " uit de opties . Wanneer het venster "Printer toevoegen" wordt geopend , kiest u ' Voeg een netwerk , draadloos of Blue Tooth printer . " Klik op 'Volgende'.
6

Klik op de printer die u wilt de laptop om afdrukken en klik op de knop "OK " . De printer is nu beschikbaar voor gebruik op uw laptop .
Vaste verbinding
7

Installeer alle software die bij de printer kwam op de laptop . Deze software omvat in het algemeen alleen de printerstuurprogramma's die het mogelijk maken de printer te communiceren met uw computer .
8

Koppel de printer los van de poort van de computer en sluit deze aan op uw laptop . Als uw printer kabel een USB-aansluiting niet gebruikt , kunt u een adapter voor uw printer kabel nodig . Het type adapter die je nodig hebt, hangt af van de kabel van uw printer , maar USB - naar - RS -232 is het meest waarschijnlijk .
9

Open het menu 'Start' en kies 'Configuratiescherm' op uw laptop . Ga naar " Printers en andere hardware " of " Hardware en geluiden . "
10

Klik op de "Add a printer " optie en selecteer vervolgens " Een lokale printer toevoegen " uit de opties . Klik op de knop "Volgende " om de lijst met printers weer te geven. Kies de printer uit de lijst met apparaten weergegeven en druk op de "OK" knop .

Previous: Next:
  computer Printers
·HP 6980 bijvullen instructies 
·Hoe je Bluetooth gebruiken op …
·TonerSaver Vs . Lichter Afdruk…
·Hoe maak je een Pasfoto op een…
·Afdrukken van dvd-labels Met e…
·Mijn printer Zal niet Paper Ej…
·Hoe je HP Deskjet Cartridges r…
·Hoe kan ik een printer die Moe…
·Verschil tussen A4 Papier & A3…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe je 512 DDR geheugen gebruiken 
·Hoe maak je een Disk Format Kill 
·Hoe een PC Fan Werk aan Huis Vermogen Zo…
·Hoe maak je een JetFlash drive 
·Hoe te compileren op de iPad 
·Wat is het verschil tussen Backspace & D…
·Hoe je HP printers installeren zonder ee…
·Heeft TDP Affect temperatuur van de proc…
·Hoe vindt u My Security String aan mijn …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com