Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Welke maat Microchip heeft mijn iPad gebruiken ?
Apple maakt gebruik van aangepaste microchips in de iPad , maar die microchip is in de jouwe is afhankelijk van uw model . Originele iPads gebruiken de A4-chip , die ook in de iPhone 4 . Tweede generatie iPads maken gebruik van een A5-chip , die is exclusief voor de iPad 2 met ingang van juli 2011. Alle iPad 2s gebruik maken van de A5 , ongeacht de opslagruimte of 3G hardware , net als alle eerste generatie iPads gebruiken de A4 . Fysieke Grootte

De A4-chip is ongeveer 53 vierkante millimeter , of ongeveer 0,082 vierkante centimeter . De A5 is veel groter op 122 vierkante millimeter , of ongeveer 0,189 vierkante centimeter . Fysieke grootte kan bepalen hoeveel inhoud is in een chip , maar het is niet een duidelijke indicatie van de mogelijkheden van een chip .
Speed ​​

Processing chips
voor elektronische apparaten worden ingedeeld door hun snelheid . Zowel de A4 en A5 hebben 1GHz verwerkingssnelheden , maar de A5-chip is een dual core processor terwijl de A4 is een single core . Dit betekent dat je meer snelheid kunt krijgen van de A5 omdat het twee processorkernen tegelijkertijd werken . Dit vertaalt zich niet in precies twee keer de snelheid of kracht , maar het verhogen van uw verwerking vaardigheden , vooral als multitasking .
Vergelijking

Een moderne laptop heeft meestal minstens een 2,33 GHz processor , terwijl de high -powered computers hebben nog hogere snelheden . Dual-core processoren zijn steeds vaker op laptops , en quad of hoger kernen zijn ook beschikbaar . Dit verhoogt rekenkracht meer dan de iPad een laptop , maar wil niet zeggen dat een laptop is per definitie sneller dan de iPad . Hardware van de iPad en de software werken samen met de chip , en omdat die chip heeft minder te stroom dan een laptop doet , kan het werk net zo snel of sneller voor vele activiteiten , zoals het laden van webpagina's of het uitvoeren van specifieke toepassingen .

overwegingen

Vergelijking van de iPad 's chip naar andere tablets puur gebaseerd op de grootte en specificaties kunnen niet geven u een nauwkeurig idee van welke tablet sneller loopt . Dit komt omdat de software niet als de hardware , en het is de manier waarop de software en hardware die samen functioneren geeft functionele snelheid van een tablet . De beste manier om te zien of een bepaalde tablet voldoet aan uw verwerking nodig heeft, is om uit te proberen verschillende modellen in een winkel , loopt een paar soortgelijke toepassingen op elk om te zien welke reageert het beste op uw behoeften .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een iPad uit te we…
·Hoe te Tether een iPad om een …
·Hoe maak je verbinding een Dro…
·Hoe maak je een iPad activeren…
·Hoe je Angry Birds herstellen …
·Hoe je Mozilla Bladwijzers syn…
·Top Picks voor iPad Apps 
·Toegang krijgen tot de Verzond…
·Moet ik een iPad of een laptop…
  Related Articles
Wat is een jailbroken iPad ? 
Welke bestandsformaten worden door de iP…
Wat Goed Is de iPad ? 
Wat kan ik iPad tablet computer 
Wat doet de iPad hebben voor Word Proces…
Wat doet Jailbreaking een iPad doen? 
Wat zijn de functies van de iPad ? IPad …
Wat kan de Apple iPad doen? 
Wat betekent 3G Mean op de iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe maak je een USB Flash- LED Uitschake…
·Hoe te Crossover verwijderen op een Mac 
·Hoe Memory Voeg toe aan een Mac Pro 
·Hoe te Program schijven Kopiëren naar e…
·Hoe maak je een USB-stick in te loggen 
·Hoe te bekijken One 's Own PC Camera 
·Scannen naar E-mail Tutorial voor HP 
·Hoe u uw computer weergeven op een tv 
·Wat zijn de juiste stappen om uw C Forma…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com