Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat doet Jailbreaking een iPad doen?
Veel iPad bezitters genieten van het gebruik van de touchscreen tablet , maar vind de standaard gebruikerservaring die door Apple 's iOS firmware enigszins beperken . Door een proces algemeen bekend als " jailbreaking ", kunt u de firmware op je iPad te wijzigen om een aantal functies niet beschikbaar zijn van Apple te ondersteunen , bijvoorbeeld de installatie van applicaties , of " apps ", uit andere dan Apple bronnen . Terwijl een jailbroken iPad breidt de functionaliteit van de hardware , het komt ook met een aantal risico's die kunnen maken jailbreaking een ongeschikte keuze voor sommige gebruikers . Toepassingen van derden

De meest populaire reden waarom de meeste gebruikers jailbreaken hun iPads is om de installatie van software van andere dan Apple's app store bronnen toestaan ​​. Apps van alternatieve app stores zoals " Cydia " kunnen functies uitvoeren of adres onderwerpen niet in het kader van de Apple app store toegestaan ​​. Bijvoorbeeld , sommige apps op Cydia zijn volwassen -themed , inclusief inhoud niet toegestaan ​​door de apps in Apple's app store .
Garantie en Firmware-upgrade Risico

Terwijl jailbreaking uw iPad legaal is , maakt het meteen een garantie op het apparaat ongeldig maken , en Apple Store technici zullen weigeren om jailbroken iPads dienst . Evenzo, als je nieuwe firmware updates vrijgegeven door Apple voor de iPad te installeren , die updates zal de iPad te herstellen naar een niet- jailbroken staat , het verwijderen van apps van derden of apparaat aanpassingen die zijn gemaakt tijdens het jailbroken . Veel gebruikers kiezen om de garantie risico's te aanvaarden en ook firmware updates overslaan , maar dit zijn belangrijke overwegingen voor elke iPad gebruiker overweegt jailbreaking .
Ontsluiten van de iPad

voor bezitters van de iPad modellen die 3G-connectiviteit te ondersteunen met een wireless carrier , kan jailbroken iPads ook worden " ontsloten ", wat betekent dat ze kunnen worden aangepast om te werken met draadloze carriers die zichzelf niet verkopen de iPad . Dit betekent dat u een iPad 3G-model te kopen met een drager , zoals AT & T , en vervolgens jailbreaken en ontgrendelen van de iPad te werken met een andere vervoerder die ondersteunt Internet-verbinding op vergelijkbare draadloze 3G -frequenties . Voordat ontgrendelen van een jailbroken iPad , moet u ervoor zorgen dat uw alternatieve draadloze carrier ondersteunt connectiviteit frequenties compatibel met de iPad .
Thema's op iPad

Standaard , een standaard iPad zal niet toestaan ​​om veel over de look en feel van de interface . Daarentegen zal een jailbroken iPad toestaan ​​" thema's ", wat betekent dat je kunt iPad thema's die de pictogrammen die verschijnen voor de standaard apps veranderen toepassen , evenals veranderen de look en feel van de andere fundamentele interface-elementen , zoals de batterij-indicator . Bij de implementatie van thema's heeft alleen een cosmetisch verschil om de ervaring van het gebruik van de iPad , veel gebruikers vinden aangepaste thema's een welkome afwisseling op de standaard iPad visuals zijn.

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Ripped Music Get Van ee…
·Hoe maak je een iPad Verbindin…
·Hoe kunt u een schets op een i…
·How to Get Rid van Verlopen op…
·Hoe te Downgrade een iPad 
·Hoe je ePub boeken Kopiëren n…
·Functies van de toetsen op de …
·Hoe aan te melden bij AT & T m…
·Hoe eigen Wallpaper activeren …
  Related Articles
Hoe maak je een iPad , dat maakt geen ve…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Waarom wordt mijn iPad Say Niet opladen …
Heeft de iPad werken met Clearwire ? 
Heeft de iPad hebben Woord ? 
Heeft iPad vereist AT & T Service? 
Waarom wordt mijn iPad Houd verliezen va…
Heeft de iPad werken op Windows ? 
Heeft een iPad synchroniseren met een iM…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een geluidskaart installeren…
·Instructies voor het bijvullen Brother L…
·Hoe je BIOS wissen 
·Hoe te ScanSnap gebruiken 
·Het toevoegen van geheugen aan een T42 T…
·Wat is de overdrachtsnelheid van een USB…
·Hoe kan ik een cassette opnemen op een p…
·Wat is Raid 5 Parity ? 
·Hoe te Oude computer onderdelen Donate 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com