Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Hoe kan ik een cassette opnemen op een pc
Cassette tapes mogelijk niet meer populair , maar ze nog steeds muziek en andere audio dat de persoon die ze gemaakt zou willen horen bevatten . Een cassette is niet compatibel met de digitale audio- bestanden op een computer , dus het moet worden opgenomen op de PC om te worden beluisterd of gebruikt op andere digitale apparaten . De procedure vereist een cassettedeck en een pc met een geluidskaart heeft met een " line-in " audiopoort . Er zijn een aantal gratis audio-opname software programma's die de pc kan gebruiken om de cassette op te nemen en die geen tijd om te leren hoe te gebruiken nemen . Wat je nodig hebt
Cassettespeler
RCA stereo - naar - mini - jack plug kabel
Audio-opname -software
Toon Meer Aanwijzingen

Plaats 1 de cassette-speler naast de computer en zet hem aan . Zet de computer aan . Steek kant een van de cassette in de cassettespeler . Spoel de cassette naar het begin. Kopen van 2

Bevestig de linker en rechter kabels van de RCA stereo - naar - mini - jack plug kabel in de linker en rechter audio- lijnuitgangen . Sluit het andere uiteinde van de RCA stereo - naar - mini - jack plug kabel in de audio lijningang van de geluidskaart van de computer .
3

Download en installeer een audio-opname software programma om de bureaublad van de computer , zoals het gratis Audacity software ( zie link in Resources ) . Herstart de computer nadat de installatie is voltooid .
4

Voer de audio-opname software . Ga naar " Instellingen " en " Volume " en pas het niveau aan naar het midden . Klik op " OK " om terug te keren naar het hoofdmenu . Druk op de "Record " knop op de audio-opname -software en meteen daarna op de " Pauze "-knop .
5

Druk op de "Play" knop op de cassettespeler te beginnen met het afspelen van de cassette . Druk op de "Pauze" -toets op de audio- opname software om te beginnen met het opnemen van de cassette naar de harde schijf van de computer . Druk nogmaals op de " Pauze"- knop wanneer de eerste zijde van de cassette is afgespeeld .
6

Druk op de " Stop" knop op de cassette . Verwijder de band en neem het uit . Keer het om naar de andere kant twee en zet het terug in de cassettespeler . Druk op de "Play" knop op de cassettespeler om zijde twee af te spelen . Druk op de "Pauze" -toets op de audio- opname software te blijven opnemen van de cassette .
7

Druk op de " Stop" -toets op de audio-opname -software bij de tweede zijde van de cassette is afgespeeld . Druk op de knop "Opslaan" om een venster . Navigeer naar de plaats waar u de opname in het venster opslaan en druk op de " Opslaan" -knop om de opname op te slaan en sluit het venster . Stoppen met de audio-opname -software .
8

Druk op de " Stop" knop op de cassettespeler en verwijder de cassette . Leg de cassette weg . Schakel de cassettespeler en verwijder de RCA stereo - naar - mini - jack plug kabel van de cassettespeler van en naar de computer .

Previous: Next:
  PC Computers
·Instructies voor de Canon MX31…
·Hoe een Koelmachine Install 
·Hoe je SATA & ATA schijven dra…
·Hoe u de Compaq 2700 Demonteer…
·Hoe te Lock My Home Draadloos …
·Vijf Manieren om Uw pc beveili…
·Hoe het verhogen van de Voice …
·Hoe de audio-instellingen op e…
·Waar kan Dell onderdelen worde…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Technische informatie over Dell Computer…
·Dell Inspiron VGA naar TV 
·Hoe maak je een Compaq Evo N600c Laptop …
·Hardware Disk Imaging Devices 
·Mijn HP Pavilion DV 6000 start niet 
·Hoe kan ik Google Books op de iPad Probl…
·Compatible videokaarten voor een Power M…
·Hoe een initialisatie String Zoek 
·Hoe maak je een Raw harde schijf herstel…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com