Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Technische informatie over Dell Computers
Soms moet je weten wat er gaande is in de computer , hetzij ten behoeve van upgrade of voor het oplossen van een probleem . Het vinden van de technische informatie over uw computer is een belangrijke stap voor zowel upgraden en het oplossen van problemen . Gelukkig voor Dell eigenaars , zowat elk stukje informatie is online beschikbaar is , als je weet hoe het te vinden . Locatie

Dell
houdt een volledige bibliotheek van technische specificaties op haar website . Als u moet weten over uw Dell-computer , het heeft de gegevens ergens online , maar je moet weten hoe het te vinden . De eerste stap is naar de Dell support website . U kunt naar de website van Dell en klik op de koppeling Support ( zie Referenties ) . Selecteer de juiste Start Here koppeling en klik op de link Manuals . U kunt vervolgens uw servicetag en selecteer uw model of log in en kies een van de computers onder uw profiel opgeslagen . De eenvoudigste manier om informatie over een specifieke computer te krijgen is om de service -tag te gebruiken . Dell plaatst een servicetag op al zijn machines . Het is een reeks van letters en cijfers zeven tekens lang zijn ( bijvoorbeeld 1A2B3C4 ) . Door het invoeren van uw servicetag , zal de website u naar de handleidingen voor uw specifieke apparaat . Als u op zoek bent naar meer algemene informatie of u niet beschikt over een dienst -tag , kunt u de naam van het model kiezen uit een lijst .
Soorten

De twee belangrijkste soorten handleidingen die je zal vinden zijn een handleiding en een service manual . De handleiding is wat er met de computer en het is bedoeld voor de algemene consument . De handleiding zal u voorzien van informatie over het instellen van de computer , hoe je accessoires , het oplossen van problemen en technische specificaties te bestellen . De service handleiding is bedoeld voor een computer technicus en biedt de technische details voor het repareren van het systeem . Volgens de aanwijzingen in de service manual kan resulteren in uw garantie dient, omdat als je niet volgen van de instructies van een technische ondersteuning van Dell .
Specificaties

in de sectie Specificaties van de handleiding vindt u vrijwel alle technische details die betrekking heeft op die computer te vinden . Aangezien deze handleidingen functioneren voor een reeks van computers binnen een modellijn , zal er een scala aan opties in de specificaties zijn, bijvoorbeeld , zal de hoeveelheid RAM die worden uitgedrukt in een minimum en een maximum
< br . > Problemen

Uitzoeken wat er mis is met uw computer kan moeilijk , en een goede plek om te beginnen is met het gedeelte Problemen oplossen van de handleiding zijn. Dell heeft een scala aan mogelijkheden om te helpen te bepalen wat kan worden noodlijdende uw systeem . De sectie Problemen oplossen van de handleiding laat u kennismaken met alle van hen.
Upgrades

Misschien bent u op zoek naar de technische specificaties , zodat u uw systeem te upgraden . De handleiding biedt ook informatie over de aard van de upgrades die u kunt installeren ( in de sectie Specificaties ) en hoe je die upgrades ( in het toevoegen en vervangen gedeelte ) te installeren . Zorg ervoor dat u de juiste onderdelen en je bent ze correct installeren door het bestuderen van de technische specificaties .

Previous: Next:
  PC Computers
·De effecten van de temperatuur…
·Over Computer Merken 
·Verschil en overeenkomsten tus…
·Hoe maak je een snellere compu…
·Hoe maak je een Rendering comp…
·Spelletjes te spelen op een AS…
·Hoe maak je een desktop naar e…
·Hoe de Best Value Computer Aan…
·Hoe kan ik een Clip Art Border…
  Related Articles
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Wat is DV -kabel gebruikt? 
·Hoe de Canon i860 printkop reinigen 
·Hoe maak je Hookup een MIDI naar een lap…
·Hoe de helderheid van het scherm van een…
·Powerbook G4 Model M8407 Specificaties 
·Hoe je RAM installeren in een Compaq Pre…
·Wat is een Sentient Robot 
·IBM Thinkpad T41 Technische Details 
·Hoe kan ik scannen in een bewerkbaar doc…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com