Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> PC Computers >> Content
Over Computer Merken
In 1952 , International Business Machines ( IBM ) introduceerde zijn eerste elektronische analytische regeleenheid . Over de grootte van een standaard bureau, dit apparaat was de voorloper van de computer . Deze creatie gepositioneerd IBM als de toonaangevende computer merk voor meer dan drie decennia . Met de introductie van home computers in de jaren 1980 , bedrijven als HP , Dell en Apple toegetreden tot de markt , de productie lijnen van de consument voor educatieve en recreatieve doeleinden . Geschiedenis

Computers
waren strikt zakelijke machines gedurende de jaren 1950 , 1960 en 1970 . IBM hield de overgrote meerderheid van de markt in die tijd . Het was pas in de late jaren 1970, toen computers verplaatst naar de consumentenmarkt . Radio Shack 's Tandy lijn van computers waren populair onder hobbyisten , maar had een massa beroep niet tot het midden van 1980 .
Time Frame

Een keerpunt voor persoonlijk computergebruik merken plaatsgevonden met de uitvinding van de Apple Computer . Opgericht in 1976 , werden de eerste modellen verkocht aan bedrijven . In het begin en medio 1980 , Apple breidde zijn focus op onderwijs . Dientengevolge , de Apple II serie werd een populaire keuze voor scholen die de integratie van computers kunnen veroorloven . Aangezien scholen begon invoering computers , ouders van middelen zocht een manier om kinderen de mogelijkheid te geven om uit te blinken in huis , wat leidt tot het ontstaan ​​van de personal computing markt .
Soorten
< br >

De consument pc-markt is gastheer voor twee soorten computer merken : fabrikanten die Windows-computers en Macintosh van Apple te creëren . Bedrijven als Hewlett - Packard ( HP ) , Dell en Gateway ontwerp een architectuur die het Windows- besturingssysteem ondersteunt . Apple 's Macintosh lijn loopt op zijn eigen proprietary besturingssysteem.
Grootte

Terwijl de nummers zijn moeilijk op te sporen , Gartner Research schat Windows - gebaseerde pc's bevatten meer dan 90 procent van de computer markt . Dell heeft een marktaandeel van 31,9 procent van de computers die worden verkocht in de Verenigde Staten . HP volgt met 25,3 procent . Apple komt op de derde met een 8,5 procent aandeel van de computermarkt
Functie

loop der tijd zijn computers twee verschillende functies gehad : . Productiviteit en plezier . Zoals blijkt uit Microsoft Office , de grootste computer software merk in de wereld , zijn computers vooral gebruikt voor de productie . Office combineert een tekstverwerker, spreadsheet , presentatie-software en e-mailprogramma . Aan de andere kant , vrijetijdsbesteding zijn de tweede meest populaire functie . Voorafgaand aan de ruime beschikbaarheid van het internet of online -diensten ( zoals AOL , Prodigy of CompuServe ) , dit betekende gaming . Een van de meest populaire computers voor gaming was de Commodore 64 . De meest populaire verkopende computer aller tijden ( 30 miljoen stuks werden verkocht ) , werd de Commodore 64 de markt gebracht als een gaming-apparaat met de mogelijkheid om de productiviteit taken te voltooien .

Previous: Next:
  PC Computers
·Hoe om bestanden van een oude …
·Hoe te Games Transfer naar een…
·Positieve en negatieve effecte…
·Hoe je geschiedenis bekijken i…
·Hoe maak je een HP dv6000 Opkn…
·Hoe kan ik Windows Vista gebru…
·Hoe te installeren Twee Optisc…
·Geschiedenis van Dell Computer…
·Hoe te EL Bedrading installere…
  Related Articles
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Hoe het nu iTunes University Cursussen v…
Hoe je foto's te synchroniseren vanaf uw…
Informatie over de iPad 3G 
Raak Informatie over de iPad 
Hoe Hook Up een iPad naar uw computer 
Kan de iPad de plaats innemen van een co…
Hoe Video Overdracht van een computer na…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een 2011 Kaspersky 11.0.1.40…
·Cool Manieren om de look van uw computer…
·Hoe te Toner Reset in een 2170W Brother 
·Hoe kan ik een Sony Vaio Demonteer 
·Hoe de printkop reinigen in een Kodak 51…
·Technische Specificaties voor de Acer As…
·Hoe een SMD Chip Desolder 
·Trucs voor Photoshop CS1 
·Hoe u uw eigen Micro PC 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com