Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Kan de iPad de plaats innemen van een computer ?
Een iPad kan vervullen uw mobiele computer , maar je moet nog steeds een computer te zetten software van de iPad en de back-up van uw apparaat . Denk aan software beperkingen van de iPad voordat u kiest voor een als je enige mobile computing apparaat . Als u specifieke software op uw computer die u nodig hebt voor zakelijke of school, het vinden van een compatibele app in de iPad App Store om te zien of het apparaat kan omgaan met uw behoeften . Beperkingen software

De iPad draait alleen software gemaakt voor het iOS-platform , dat is mobiel apparaat besturingssysteem van Apple . U kunt apps die zal vullen de meeste van uw basis computergebruik behoeften, zoals webbrowsen , documenten en spreadsheets maken en bewerken , films bekijken en presentatie creatie vinden . Echter , elk van deze heeft minder functies dan populaire computer versies . Bijvoorbeeld , kunt u documenten compatibel met MS Word of Excel te creëren , maar het volledige scala van stijlen , versie tracking en complexe gegevens sorteren is niet beschikbaar . De iPad ondersteunt geen Flash , die voor problemen zorgt als je nodig hebt om Flash - gebaseerde websites gebruiken of te bekijken Flash- video's .
Hardware Beperkingen

Apple ontworpen iPads
als supplementaire computergebruik inrichtingen plaats van een hoofdcomputer . De harde schijf opslagruimte is beperkt tot een optimale levensduur van de batterij te waarborgen , en het apparaat ondersteunt geen externe harde schijven of USB-opslagapparaat . Enkele fabrikanten beginnen iPad - compatibele harde schijven los , maar Apple heeft niet goedgekeurd deze , zodat het bedrijf kan software veranderingen op te heffen ondersteuning van dergelijke schijven .
Sync En Backup < br >

een iPad synchroniseert met uw computer via de iTunes-software en een USB-kabel . Je moet een computer gebruiken om uw software te initialiseren de eerste keer dat je op je iPad te zetten . Anders , je gewoon ontvangt een leeg scherm met het Apple-logo en kan niet verder gaan op het apparaat . Na de eerste setup , uw iPad gebruikt uw computer een back -up van uw documenten , applicaties en andere gegevens via iTunes . Zonder periodiek synchroniseren met een computer , riskeert u de gegevens van uw iPad als er iets gebeurt met de iPad , met inbegrip van al uw app aankopen , muziek , foto's en video's .
IPad als Computer
< br >

u kunt de iPad gebruiken in plaats van een personal computer als u een andere laptop of desktop die u kunt gebruiken voor synchronisatie en back-up . Bijvoorbeeld, als je een gezin desktop , kunt u de iPad gebruiken als uw personal computer en laat de desktop fungeren als een externe harde schijf voor u , terwijl de rest van je familie gebruikt het als ze normaal zouden doen . Dit zou vereisen bevinding apps waarmee u al uw computer behoeften te voldoen , echter. Voor comfort , moet u mogelijk ook een iPad - compatibel toetsenbord , zoals de iPad toetsenbord dock of een Bluetooth-toetsenbord . Met de huidige beperkingen , kan de iPad de primaire computer geworden , maar het kan je enige computer niet geworden .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe je cd's overzetten naar de…
·Hoe je controle over de zijkan…
·Hoe te Contactpersonen convert…
·Heeft de iPad werken met Clear…
·Hoe een PDF uploaden naar een …
·Hoe maak je een iPad App voor …
·Hoe maak je verbinding een iPa…
·Kan ik Schrijven op mijn iPad …
·Waar naar Place Spelen op een …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HP J6480 Reset 
·Hoe te verbinden met het internet via ee…
·GeForce 8800 GTS G80 Vs . Radeon HD 5750…
·Hoe Computer Problemen Analyseren 
·Hoe te openen een HP DV6000 
·Hoe maak je een draagbare Server Build 
·Hoe de Reboot Stop op het Blue Screen 
·HP Officejet 9130 Printing Issues 
·ATX Voeding Grenzen 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com