Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> RAM , kaarten en moederborden >> Content
GeForce 8800 GTS G80 Vs . Radeon HD 5750
De Nvidia GeForce 8800 GTS ( G80 ) en de ATI Radeon HD 5750 zijn graphics processing units , of video /grafische kaarten , van de GPU fabrikant Nvidia en halfgeleiderbedrijf Advanced Micro Devices , respectievelijk , voor toepassing op desktop-pc's . In de loop der jaren sinds hun debuut , hebben beide kaarten zijn vervaardigd door verschillende computer product bedrijven met uiteenlopende configuraties . De GeForce GTS is geclassificeerd als een high - end GPU , terwijl de Radeon 5750 is gecategoriseerd als een mid - range kaart. De ATI-product , echter, is de meer geavanceerde versie vanwege het feit dat de jongere GPU , het verscheen in 2010 , drie jaar na de Nvidia GPU . Geheugen

De Nvidia GeForce 8800 GTS en de ATI Radeon HD 5750 zijn discrete kaarten , wat betekent dat het geheugen - dat wordt gebruikt voor afbeeldingen van de PC en video -mogelijkheden - is gebouwd op de kaart. Dit type geheugen wordt genoemd Graphics Double Data Rate geheugen . De GeForce 8800 GTS biedt 320MB , 512MB of 640MB behulp GDDR , versie 3 ( GDDR3 ) , dat is de derde generatie van de standaard . De ATI -kaart biedt meer geheugen , bij 512 en 1024 MB ( of 1 GB ) , en het maakt gebruik van de meer geavanceerde GDDR5 standaard
Klok tarieven

Elke Nvidia GeForce 8800 . GTS en de ATI Radeon HD 5750 heeft een kloksnelheid , die een core clock en een memory clock omvat . De core clock vertegenwoordigt de snelheid waarmee de GPU 's processor werkt , terwijl het geheugen klok staat voor de snelheid waarmee het geheugen werkt . De GeForce 8800 GTS kan een core clock en memory clock van de bereiken tot 650MHz en 1600 MHz , respectievelijk . De Radeon HD 5750 's peak core clock en memory clock zijn 740MHz en 2400 MHz , respectievelijk .
Connection en Computer Beeldscherm Ondersteuning

Elke Nvidia GeForce 8800 GTS en ATI Radeon HD 5750 is aangesloten op de PC met behulp van een Peripheral Component Interconnect Express x16 -interface . De GPU's leveren twee Digital Visual interfaces , die worden gebruikt voor monitoren van de PC . Elk DVI-poorten biedt een digitale visuele weergave kwaliteit van maximaal 2560 door 1600 pixels . Sommige kaarten hebben een ATI Video Graphics Array poort die wordt gebruikt voor analoge beeldschermen . De VGA biedt een analoge visuele weergave kwaliteit van 2048 door 1536 pixels .
HDMI en DisplayPort

De ATI Radeon HD 5750 heeft ook de High Definition Multimedia Interface , een uitgang die voorziet in maximaal 1920 door 1200 pixels en wordt gebruikt voor de overdracht van niet-gecomprimeerde digitale audio /video-inhoud . Het is de reden waarom de kaart heeft de " HD " -aanduiding . Ook opgenomen in de Radeon HD 5750 is een DisplayPort , die vergelijkbaar is met de HDMI doordat het overbrengt digitale A /V -inhoud . Het biedt dezelfde resolutie als de DVI , in 2560 door 1600 pixels .

Previous: Next:
  RAM , kaarten en moederborden
·Hoe te resolder & Repair een i…
·De voordelen van Microcontroll…
·Hoe te Overclock een ASUS P5N …
·Hoe te Alienware Memory Upgrad…
·Hoe je computergeheugen te ins…
·Hoe om te Geheugen Van Een Com…
·Hoe je RAM -geheugen Needs Ber…
·Ik kan niet booten vanaf een U…
·Skyview MP4 DVR Card Installat…
  Related Articles
Hoe maak je een Geforce videokaart te we…
Hoe maak je een GeForce 6200 videokaart …
Hoe maak je een GeForce grafische kaart …
Hoe je de instellingen veranderen op mij…
Hoe maak je een NVIDIA GeForce 512MB vid…
De GeForce 8500 GT grafische kaart Voedi…
Hoe te identificeren Mijn GeForce videok…
How to Set Up een NVIDIA GeForce 8600 gr…
Hoe maak je een KFA2 GeForce 7300 LE Vid…
  Hardware Articles
·Hoe schoon uit uw Dell Vostro 1700 
·Hoe USB Sticks Fix 
·Hoe je BIOS bijwerken op een Asus Eee PC…
·Hoe maak je een dubbelzijdig document me…
·Over de verschillende soorten van Comput…
·Hoe maak je een AirPort-kaart configurer…
·Oranje iMac Specificaties 
·Het wijzigen van de netwerknaam van een …
·Hoe Hook Up 5.1 Logitech Speakers een So…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com