Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
How to Set Up een NVIDIA GeForce 8600 grafische kaart
In april 2007 , NVIDIA de GeForce 8600 grafische kaart . Tot de meest opvallende kenmerken waren DirectX 10 ondersteuning , 256 MB on-board geheugen en SLI mogelijkheden . Terwijl de kracht van de kaart is overschaduwd door meer releases staat , de 8600 blijft een solide keuze bij het zoeken naar uw computer een extra boost te geven . Bij het upgraden van NVIDIA's GeForce 8600 -kaart , zorg ervoor dat je moederbord compatibel is met de kaart voor de installatie. Wat je nodig hebt
NVIDIA GeForce 8600 -videokaart
Toon Meer Aanwijzingen

Ground 1 zelf . Dit is van belang bij het werken met elke pc onderdelen , als een statische elektrische schok computer onderdelen zou kunnen beschadigen . Een antistatische polsband is de beste manier om statische elektriciteit te vermijden . U kunt ook op een metalen deel van uw zaak om alle elektriciteit die u hebt opgebouwd ontladen . Kopen van 2

Sluit de GeForce 8600 -kaart op het moederbord . De kaart is aangesloten op het moederbord via een PCI- Express x16 slot . Open de vergrendelingen aan de PCI Express -slot om uw kaart voor te bereiden op de installatie . Schuif de kaart recht in de sleuf totdat de vergrendelingen vastklikken. Zet de kaart door het plaatsen van een schroef in de beugel aan de linker - kant van de kaart , waar de kaart back- plate verbindt met de computer zaak .
3

Sluit de videokaart op uw stroomvoorziening . De 8600 is een PCI Express connector aan de macht zelf . Zorg ervoor dat de voeding van de computer heeft deze connector , en dat het in staat is om voldoende wattage leveren aan de macht van de kaart. De 8600 vereist een minimale voeding van 350 watt . Zet uw computer zaak weer bij elkaar ter voorbereiding van het opstarten het op.
4

opstarten van uw computer . Windows moet de nieuwe videokaart automatisch herkennen . Als dit niet gebeurt , plaatst u de cd die bij uw grafische kaart kwam in de computer . Onder " Nieuwe hardware " in Windows ' Configuratiescherm selecteert u de cd die u hebt geplaatst . Dit zal de stuurprogramma's die nodig zijn om de nieuwe kaart te bedienen installeren.
5

Download de nieuwste drivers voor jouw kaart van de website van NVIDIA's . Videokaart drivers zorgen voor de kaart is efficiënter te werken , en zal helpen eventuele problemen of storingen van de kaart zou kunnen tegenkomen elimineren . Volg de instructies op het scherm voor het installeren van de driver . Eenmaal voltooid , zal uw videokaart up - to- date en klaar voor gebruik zijn.

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe te kopen een grafische kaa…
·Kun je Crossfire een Moeder GP…
·Hoe om te controleren My Video…
·Hoe vervang Radeon HD 3450 gra…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Hoe te achterhalen van de temp…
·Hoe vindt u grafische kaart In…
·Hoe kan ik upgraden van een De…
·Scannen mijn PC voor een gesch…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Wat zijn de gevaren van vervalste batter…
·Hoe kan ik video's kopiëren naar de har…
·Hoe maak je een Mini Laptop 
·Hoe de kaartlezer verwijderen op een Asu…
·Sandisk 4 GB Extreme III SD geheugenkaar…
·Hoe kan ik een HP Photosmart C4180 Probl…
·Scannen met HP 3050 
·Hoe een inktcartridge Verandering in Eps…
·Is Processorsnelheid belangrijk om Gamin…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com