Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Videokaarten >> Content
Hoe de videokaart vervangen in een Dell Inspiron 1720
De videokaart is het onderdeel van een computer dat de GUI ( Graphical User Interface ) op het scherm . Sommige videokaarten zijn krachtig en in staat zijn van het toestaan ​​van de gebruiker om grafische - zware games te spelen , terwijl andere videokaarten werken alleen voor simpele computing- applicaties . Het vervangen van de videokaart in een standaard PC behuizing is relatief eenvoudig , maar het vervangen van de videokaart in een laptop kan worden ingewikkelder . Vervang de videokaart in een Dell Inspiron 1720 met behulp van een reeks van kleine schroevendraaiers . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaiers
plastic pennetje
Toon Meer Aanwijzingen
1

Draai de Dell Inspiron 1720 ondersteboven en verwijder de batterij . Zorg ervoor dat de laptop lader maakt geen verbinding met de computer . Kopen van 2

Verwijder de schroef waarmee de cd-of dvd-station met een kruiskopschroevendraaier . Duw het station uit met een plastic pennetje . Stel de schijf opzij .
3

Verwijder de twee schroeven waarmee de harde schijf vast te zetten . Wrikken open het deksel met het plastic pennetje en trek hem eraf . Trek het plastic lipje op de harde schijf om deze te verwijderen .
4

Draai de laptop om en open het. Verwijder het plastic scharnier apparaat boven het toetsenbord door nieuwsgierige het met het plastic pennetje . Trek het uit en leg het opzij .
5

Verwijder de twee schroeven waarmee het toetsenbord , onder de plastic scharnier , met een kruiskopschroevendraaier . Schuif het toetsenbord in de richting van het scherm en til omhoog om deze te verwijderen . Stel het toetsenbord opzij .
6

Sluit de computer en zet hem weer op zijn kop . Verwijder de schroeven van de "mini -kaart klepje " met een kruiskopschroevendraaier . Wrik het deksel met het plastic pennetje en leg het opzij . Verwijder de schroeven waarmee de kabels voor de draadloze kaart vast onder het deksel met een kruiskopschroevendraaier . Trek de kaart eruit .
7

Verwijder de vier schroeven van de scharnier aan de onderkant en de achterkant van de Dell Inspiron 1720 . Draai de computer om en open de laptop , het scherm zal worden verliezen nu . Koppel de kabels die het scherm hechten aan de laptop en verwijder het scherm .
8

Zet de computer ondersteboven . Verwijder alle resterende schroeven van de onderkant met de kruiskopschroevendraaier . Draai de computer weer om en verwijder de schroeven aan de bovenkant van de polssteun , de buurt waar het scherm was eerder .
9

Wrik de bovenste helft van de behuizing met behulp van een plastic pennetje . Begin aan de rechterkant en werk je weg rond totdat het apparaat komt helemaal uit . Koppel de connectoren voor de touchpad en verwijder de bovenste helft van de zaak .
10

Zoek de grafische montage en verwijder de schroeven waarmee het op zijn plaats met behulp van een kruiskopschroevendraaier . Til de videokaart recht uit . Vervang de videokaart met een kaart die voor een Dell Inspiron 1720 . Monteer de laptop door het volgen van de montage-instructies in omgekeerde volgorde .

Previous: Next:
  Videokaarten
·Hoe kan ik vertellen wat voor …
·Hoe Memory Voeg toe aan een vi…
·Hoe je ID Mijn videokaart op d…
·Hoe te om Uw Video Games Met b…
·Hoe maak je een ATI Radeon 980…
·Hoe kan ik zien of een videoka…
·Hoe maak je een videokaart upg…
·Hoe maak je een grafische kaar…
·Wat doen stream processors Mea…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Bepalen welk soort geluidskaart uw compu…
·Hoe je films af te spelen van mijn compu…
·Hoe je Toshiba Satellite Restore 1415 - …
·Wat zijn de oorzaken Black Toner Dust Al…
·Hoe de DVD-speler te verwijderen van een…
·Hoe maak je een AT & T Aspire One SIM- k…
·Hoe de Ring Reken op een Brother MFC - C…
·Hoe maak je een toetsenbord installeren …
·Over Laser Printers 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com