Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> Computer Drives >> Content
Hoe de kaartlezer verwijderen op een Asus T3 - P5945GCX
De Asus T3 - P5945GCX is een desktop computer met een mini - tower vormfactor , geschikt voor gebruikers die zoeken naar een apparaat met een kleine footprint heeft . In zijn basisconfiguratie , de computer is uitgerust met een 533 - MHz Celeron D -processor , 2GB DDR2 RAM , een geïntegreerde GMA 950 graphics en een 6 - in - 1 geheugenkaartlezer . Sommige gebruikers willen de computer geheugenkaartlezer verwijderen om ruimte te maken voor een andere component of het verminderen van de energie- eisen die aan de voeding . Wat je nodig hebt
kruiskopschroevendraaier
Toon Meer Aanwijzingen
1

Verwijder elke kaart die momenteel geïnstalleerd in de geheugenkaartsleuf , zich aan de voorkant van de computer . Zet de computer uit . Ontkoppel alle kabels die op de poorten op de voorkant van de computer -en achterpanelen . Onderzoek de achterkant van de computer en zoek de schroeven geïnstalleerd langs de randen van het achterpaneel . Gebruik de kruiskopschroevendraaier om de schroeven te verwijderen .

Place 2 handen op de zijkanten van de kap . Schuif het deksel weg van het voorpaneel van de computer . Til het deksel vrij en leg het opzij . Leg de computer op zijn kant , met de open zijde naar boven gericht .
3

Vind de voedingseenheid , gelegen in de buurt van de onderkant van het achterpaneel . Gebruik de kruiskopschroevendraaier om de schroeven waarmee de voedingseenheid aan de voorste en achterste panelen te verwijderen . Trek de netadapter uit de buurt van het geval in een 90 - graden boog om het te verwijderen .
4

Inspecteer de drive bays , gelegen in de buurt van de bovenkant van het voorpaneel . Ontkoppel de kabels die op de geheugenkaartlezer . Gebruik de kruiskopschroevendraaier om de schroeven van de zijkanten van de geheugenkaartlezer veilig is om de drive bay verwijdert .

Slide 5 de geheugenkaartlezer van de drive bay . Als je de installatie van een vervangend apparaat , schuift u het apparaat in de drive bay , en sluit vervolgens de bijpassende interface en stroomkabel en gebruik de oude schroeven om het nieuwe apparaat te beveiligen om de drive bay .
6

Monteer de voeding terug in zijn oorspronkelijke locatie . Installeer de twee schroeven voor de voedingseenheid . Positioneer kabels van de voeding verwijderd van de fans op het moederbord en de behuizing van de computer geïnstalleerd . Terug de computer weer rechtop .

Dia 7 van de computer terug over de zaak . Plaats de afdekking schroeven in de randen van het achterpaneel . De terugkeer van de computer naar de oorspronkelijke locatie en sluit alle kabels weer .

Previous: Next:
  Computer Drives
·Hoe de Pitch op een IBM Wheelw…
·Onderdelen Nodig om een OS X- …
·Hoe een onleesbare DVD Repair 
·Hoe maak je een Xbox 360 Repar…
·PC Scandisk & Defragmenteren P…
·Wat is een Liebert System 
·Wat is de capaciteit voor een …
·Sandisk Junk station Problemen…
·Hoe maak je een Mini SD Card S…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe krijg ik mijn computer te herkennen …
·Hoe uw Mac computer te bouwen 
·Hoe maak je een Kodak 5300 inktcartridge…
·Hoe de schijf partitie Grootte in Window…
·Hoe Memory In een HP Pavilion Elite M925…
·Hoe de Disk Speed ​​Test in Windows 
·Hoe te uploaden naar een Flash Drive 
·Wat is een Sound Blaster ? 
·Hoe de PMU en PRAM resetten 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com