Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat doet de iPad hebben voor Word Processing ? IPad tablet
Apple -apparaat maakt voornamelijk gebruik van een touchscreen interface op het web surfen en navigeren toepassingen . Hoewel dit maakt sommige spellen en programma eenvoudig en intuïtief , het ontbreken van een muis en toetsenbord met een aantal andere taken complexer . Tekstverwerking, een nietje kenmerk van de meeste computer systemen , maakt een aantal concessies te werken met minimalistisch design van de iPad . Hoewel aanvankelijk slecht uitgeruste , een aantal extra accessoires en toepassingen kunt iPad tekstverwerking om een ​​meer productieve proces. Software Keyboard

De ingebouwde software -toetsenbord presenteert de voornaamste obstakel voor een efficiënte tekstverwerking op de iPad . Deze functie geeft een aanraakgevoelig toetsenbord dat de onderste helft van het scherm vult , het vullen van een ruimte ongeveer de grootte van een standaard netbook toetsenbord in landscape -modus en het mogelijk maakt twee handen te typen . Het gebrek aan tactiele feedback vaak maakt nauwkeurig en snel te typen moeilijker dan op een standaard toetsenbord , maar de praktijk kan het gebruiksgemak van het keyboard te verhogen . I n Daarnaast is het toetsenbord ontbreekt een numeriek toetsenblok en een aantal andere toetsen op de meeste fysieke apparaten die kunnen maken tekstverwerking makkelijker .
Nieuwe hardware

de iPad Bluetooth-connectiviteit helpt gemak de moeilijkheid van het schermtoetsenbord . Apple toetsenborden en de meeste third - party Bluetooth- invoerapparaten werken met de iPad zonder extra setup . Dit stelt gebruikers in staat om een nieuw toetsenbord voor gebruik met veel verschillende toepassingen sluiten , en geeft de mogelijkheid om vele verschillende indelingen en opties voor het gemak van tekstverwerking . Sommige apparaten, zoals de TrendyDigital iPad en de ClamCase omvatten scherm stands met toetsenbord randapparatuur voor laptop- gebruik .
Ingebouwde software

Het enige programma met tekstverwerking functies die met nieuwe iPads is Notes applicatie van Apple . Dit programma biedt eenvoudige full - screen text editing met beperkte opmaak mogelijkheden , met extra functies zoals e- overdrachten en adres herkenning . Hoewel nuttig om zuiver tekstuele opslag , gebruikers op zoek naar een meer volledig uitgeruste tekstverwerker zal een aparte applicatie uit de App Store nodig .
Downloadbare toepassingen

Apple's
App Store geeft de iPad toegang tot veel meer tekstverwerkingsprogramma's die sterk uitbreiden van de systemen tekst creatie opties . Apple's officiële iWork Pages tekstverwerker heeft een iPad -versie beschikbaar voor aankoop , en andere software zoals QuickOffice en Office2 HD aanbod tekstverwerking featuers samen met Microsoft Office -compatibiliteit . De gratis Google Docs tekstverwerker vereist geen download , en werkt vanuit de iPad 's Safari webbrowser .

Previous: Next:
  iPad
·Het uploaden van foto's naar e…
·Hoe te FileBrowser & iTunes sy…
·Heeft iPad Gebruik Affect Slee…
·Hoe kan ik mijn iPad Get naar …
·iPod applicatie op een iPad cr…
·Hoe maak je een iPad App verdi…
·Hoe te Games maken voor de iPa…
·De Maximale bestandsgrootte vo…
·Hoe maak je een iPad Calendar …
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een HP Multimedia Keyboard c…
·Hoe kan ik een laptop scherm te zetten i…
·Hoe te booten vanaf USB Zonder BIOS Onde…
·Compaq Presario RAM -geheugen Eisen 
·Creative Gigaworks G500 : Macht Issues 
·Hoe te solderen van kabels met een nieuw…
·Hoe je het MAC adres van je laptop Chang…
·Over het gebruik van de Award BIOS Softw…
·Instructies voor een NexxTech Mouse 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com