Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
iPod applicatie op een iPad crasht
De Apple iPad is tablet-computer , die ergens tussen een smartphone en een laptop ligt op de schaal van mobiele apparaten . Ongeveer de grootte van een stuk papier en ongeveer een halve centimeter dik , de iPad draait op een applicatie - gebaseerd platform , net als de iPhone of iPod touch . Terwijl apps voor deze kleinere apparaten kunnen draaien op de iPad , ze niet altijd goed te werken , omdat ze niet zijn geconfigureerd voor de grootte van de iPad en de systeemcomponenten . iPod touch versus iPad

De iPod touch is het meest geavanceerde persoonlijke audio-speler van Apple , het aanbieden van een touch- gevoelige scherm en een groot aantal downloadbare apps voor uitgebreide functionaliteit . Het heeft een 3,5 - inch scherm en een resolutie van 960 bij 640 pixels . De iPad , aan de andere kant , heeft een 9,7 - inch scherm en een resolutie van 1024 bij 768 pixels . Daarnaast is de iPod en iPad bevat verschillende interne processors . Dus, hoewel de iPod en iPad draaien op dezelfde basis-besturingssysteem , bekend als iOS , het heeft kleine verschillen om tegemoet voor de fysieke verschillen tussen de apparaten . Ontwikkelaars hebben om deze verschillen rekening te houden wanneer ze apps te bouwen voor beide apparaten .
Wat is een applicatie ?

De term " app " is een afkorting voor " applicatie . " In het moderne taalgebruik , een app is eigenlijk niets meer dan een discrete computerprogramma , hoewel het meestal verwijst naar een programma op een smartphone in tegenstelling tot een laptop of desktop computer . Bijvoorbeeld , de iPod touch wordt geleverd met een aantal standaard applicaties , waaronder Safari , die u toestaat om het web te surfen , en Mail, waarmee u e-mail verzenden en ontvangen . Extra apps zijn beschikbaar in de iTunes App Store . De meeste apps kosten tussen de $ 1 en $ 5 per 2011 , maar je vindt er ook vele gratis apps .
Updates

In het algemeen moet de iPod apps draaien op een iPad zonder een glitch , al zullen ze de grootte van een iPod-scherm zijn of worden wazig als je ze uitvergroten . Echter , sommige apps mogelijk niet voldoende geoptimaliseerd voor het draaien op de iPad . In dit geval , moet de ontwikkelaar een update lost het wat glitch wordt veroorzaakt door de app te bevriezen los . Afhankelijk van de ontwikkelaar , zou een update onmiddellijk worden vrijgelaten , of het kan maanden duren .
Krijgen update

U kunt de update downloaden van de iTunes Store , direct op uw iPad of op je computer . Op je iPad , tikt u op het pictogram " Apps " ; tik " Updates . " Als er een update voor de glitching app wordt vermeld , tikt u op " Update" en voer uw gebruikersnaam en wachtwoord om het te downloaden . U kunt er ook voor kiezen om alle werken . Van uw computer , opent u iTunes en klik op ' Apps ' in de linkerkolom . Klik op " Get Updates " om al uw toepassingen te werken , met inbegrip van de app die glitches . Vervolgens synchroniseer je iPad om de update te dragen aan het.
Andere oplossingen

Als het bijwerken van de app is niet het probleem op te lossen , moet u mogelijk uw iPad opnieuw instellen of bijwerken van de software van uw iPad . Ten eerste , houdt u de " Sleep /Wake " knop en de "Home " -knop totdat het Apple logo verschijnt . Dit reset het apparaat . Als dit niet werkt , sluit je iPad aan op uw computer en open iTunes . In de linkerkolom op de naam van uw iPad , de pagina Overzicht verschijnt in het midden van iTunes . Klik op " Check for Updates " en volg de aanwijzingen om uw iPad besturingssysteem bijwerken . Als dit nog steeds niet het probleem op te lossen , kan het nodig zijn om de app te verwijderen of te herstellen van het apparaat naar de fabrieksinstellingen . U kunt herstellen door te klikken op " Restore " net onder " Controleren op updates . "

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Group Games in een map …
·Hoe te bekijken Uw iPad AT & T…
·Hoe kan ik iTunes Sync naar iP…
·Hoe je Cydia Navigeren op de i…
·Hoe je G Docs synchroniseren m…
·Hoe de SSH Controle op mijn iP…
·Hoe je Tether de iPad om de Dr…
·Verbinding maken met een Apple…
·Hoe te Notes maken op een iPad…
  Related Articles
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe te gebruiken iWork op de iPad 
Hoe te kopiëren en plakken op iPad 
Hoe maak je een tijdschrift lezen op iPa…
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
  Hardware Articles
·Wat is opgeslagen op een computer 's har…
·Hoe maak je een bureaublad dat geen mach…
·Hoe kan ik een Bare - Bones Custom PC Bo…
·Hoe maak je een CD in een Dell Home Comp…
·Hoe maak je een tweede harde schijf inst…
·Hoe gebruik ik een NetGear MA521 802.11b…
·HDMI - naar - DVI -video-adapter 
·Shading Probleem in een Brother MFC - 78…
·Hoe controleert de ventilatorsnelheid op…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com