Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe te FileBrowser & iTunes synchroniseren op een iPad
U kunt uw iPad synchroniseren met uw computer om uw multimedia bestanden van uw iTunes- account en andere bestanden, zoals documenten , PDF's en andere bestanden met de FileBrowser toepassing . Terwijl de iTunes synchronisatie is inheems in de iPad , moet u het delen van de voorkeuren van uw computer te configureren om te synchroniseren met de FileBrowser app op je iPad . Wat je nodig hebt
iPad USB -kabel
Toon Meer Aanwijzingen
iTunes
1

Sluit de USB- kabel aan op de poort aan de onderkant van de iPad en steek de andere uiteinde in een vrije USB- poort op uw computer . iTunes wordt geopend zodra de verbinding wordt herkend . kopen van 2

Klik op de " iPad " optie onder de sectie "Devices" in de linkerzijde van het iTunes-venster . Het venster iPad wordt geopend . Klik op het tabblad voor het type bestanden die u wilt synchroniseren met uw iPad . Bijvoorbeeld , klik op het tabblad " Applications " om apps te synchroniseren met uw iPad of klik op de " Music " map te installeren die muziek te synchroniseren voor uw iPad .
3

Klik op de " ; Apply "knop om de bestanden te synchroniseren met uw iPad
FileBrowser Sync
4

Klik op het . " " knop en klik op " Start Configuratiescherm ' Klik . " Netwerkcentrum . " Klik op de optie "Change geavanceerde instellingen voor delen " in het venster dat verschijnt .
5

Klik op de " " op Netwerkdetectie inschakelen " in het " Network Discovery " sectie en klik op de " Turn on bestands-en printerdeling " in het " file en optie printer sharing ' . Klik op ' Wijzigingen opslaan '.
6

Sluit het venster en opent u het menu Start . Klik op het venster "Computer " . Blader naar een map die u wilt synchroniseren met uw iPad . Klik met de rechtermuisknop op de map en klik op 'Eigenschappen'. Klik op het tabblad ' Delen ' en klik op ' Geavanceerd delen . " Klik op het vakje voor " Deze map delen " en klik op" OK . "

7

Open het " FileBrowser " applicatie op uw iPad . Tik op de knop 'Bewerken' in het gedeelte ' Machine ' van de apps -interface . Typ de naam van uw computer in het veld "Address " en voer de Windows- gebruikersnaam in het veld " Gebruikersnaam " . Tik in het veld " Password " en voer het wachtwoord voor uw Windows-gebruikersnaam . Tik op " OK".
8

Tik op de naam van de computer in de rubriek " Machines " en klik op de map die u wilt synchroniseren met uw iPad . Tik op de " Copy " optie om het te kopiëren naar de harde schijf van uw iPad .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe de Dock aanpassen op een i…
·Hoe maak je vertrouwd met een …
·Hoe om te typen op de iPad 
·Hoe je het toetsenbord Flip op…
·Hoe te Onregelmatige Letters T…
·Aanbevolen Video formaat voor …
·Hoe maak je een iPad Test 
·Wat heb ik nodig om te beginne…
·Kan de iPad Lees PDF's ? 
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe te herstellen SD Pictures 
·Hoe maak je een zwart scherm op de HP Pa…
·Hoe maak je verbinding een SATA DVD Writ…
·Hoe te verbinden van een laptop met een …
·Hoe te herstellen & Restore een ThinkPad…
·De beste 3D Kaarten 
·De beste manieren om Transfer naar een e…
·Hoe maak je een Dode System batterij ver…
·Hoe de BIOS menu Enter op een Toshiba Sa…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com