Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Hoe maak je een iPad verbinding maken met Wi - Fi op de Android mobiele telefoon
Als je een Android-telefoon , heeft het de mogelijkheid van het optreden als een bron van internettoegang voor een iPad of een ander apparaat . Door gebruik te maken van deze functie , kunt u het internet vanaf uw iPad toegang zonder aan te sluiten op een 3G-verbinding of een andere Wi - Fi-verbinding . Zodra u tether je iPad , kan het surfen op internet , e-mail sturen en video's bekijken , zolang u zich binnen het bereik van je Android-telefoon . Instructies

Root je Android-telefoon 1 . Dit proces is nodig voordat je in staat om een ​​Wi - Fi-hotspot te maken op uw telefoon zal zijn . Dit kan op veel verschillende manieren. Een optie is om een programma zoals SuperOneClick downloaden naar uw computer . Dan zul je de Android aansluiten op uw computer met een USB -kabel . Vervolgens gebruikt u de software om de beworteling proces te voltooien op uw telefoon . Kopen van 2

Bezoek de Android Market door te drukken op de " Android Market "-pictogram op uw telefoon . Zoek de Barnacle Wifi Tether aanvraag door in het zoekvak de naam te typen . Voer uw accountgegevens in en download vervolgens de app op uw telefoon . Het programma zelf is gratis te installeren . Je hebt ook de mogelijkheid tot aankoop van een widget voor het programma voor $ 1.99 te helpen met de installatie .
3

Open de Barnacle toepassing en druk op de knop "Instellingen" naar het menu Instellingen te voeren . Eenmaal in het menu Instellingen , druk op de " SSID " optie om het netwerk dat u wilt maken te noemen.
4

Druk op de " Wireless Security " selectie en druk op de knop van WEP encryptie . Zodra je dit hebt gedaan , kies een wachtwoord voor uw netwerk . Klik op de " WAN " en " LAN" -opties in het menu Instellingen . Delete alles in beide tekstvak . Zodra je dit hebt gedaan , klikt u op de " Back " pijl en selecteer "Start . "
5

Druk op het pictogram voor een toepassing op uw iPad , dat gebruik maakt van het internet , zoals Safari . U wordt gevraagd om een Wi - Fi-netwerk te gebruiken te kiezen . Kijk naar de lijst van beschikbare netwerken en vervolgens op de naam van degene die u hebt gemaakt . Voer het wachtwoord in dat u eerder gebruikte . Zodra u dit doet , zal de iPad worden aangesloten op het draadloze netwerk dat door je Android-telefoon .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te gebruiken Monitor Wipes…
·Wat kunt u doen op de iPad ? 
·Hoe te reorganiseren iPad 's V…
·Hoe kan ik muziek downloaden V…
·Hoe te Beta Update Firmware op…
·Hoe te converteren naar QuickT…
·Hoe maak je een iPad verbindin…
·Hoe te Tether een iPad naar ee…
·Hoe te Toggle Back & Forth Tus…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe maak je een nieuwe Apple iPad Comput…
Hoe de iPad kopen 
Hoe te kiezen tussen een Apple iPad en e…
Hoe te lezen Books op iPad 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe Flip Ultro /Mino video's afspelen op…
Hoe HD- video's naar iPad op Mac OS X 
Hoe maak je een Cute Satchel Purse te ma…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een iPad verbinding naar Vis…
·Wat is de specificatie voor Port - Based…
·Laptop Bags for Kids 
·Kan een Kindle gebruikt worden zonder 3G…
·Hoe je de helderheid aanpassen op de Gat…
·Hoe doe ik Refill een HP C6578D inktcart…
·Hoe om uw eigen configuratie maken voor …
·Hoe een computer 's Blu - ray-speler bij…
·Hoe kan ik muziek overbrengen vanaf een …
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com