Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
Wat kunt u doen op de iPad ?
De IPad werd gebouwd voor online surfen en gebruik van downloadbare software- applicaties, die u kunt vinden op de Apple IPad App Store . Apps bestrijken een breed scala van software en informatie van games tot ebooks . De Elementen app , bijvoorbeeld , neemt de gebruiker diep in chemie met details over alle elementen van het periodiek systeem . De multi-touch glas kunt u gemakkelijk verplaatsen door middel van webpagina's en software met de aanraking van uw vingers . Surf Online

De iPad is ontworpen voor het eenvoudig online te surfen en scrollen binnen handbereik . Vanaf 2011 de iPad bood twee modellen van internet-connectiviteit : alleen 3G en Wi-Fi . De duurdere ingebouwde 3G -ontvanger model wordt verondersteld om sneller te zijn , hoewel de wi - fi -model is vergelijkbaar in prestatietests . Het 3G-model is voorzien van een GPS-chip . Door zijn snelle connectiviteit beide versies van de iPad zorgen voor een gemakkelijke toegang tot en het gebruik van e-mail .
Lees eBooks

U kunt eBooks lezen op uw iPad , die is ontworpen voor comfortabel lezen . De voordelen van multi -touch scherm in combinatie met de LED-achtergrondverlichting van de iPad bieden een heldere, kleurrijke , klikbare leeservaring . Apple 's iBook Store is slechts een paar klikken verwijderd als uw keuze uit duizenden eBooks direct kunnen worden gedownload en gelezen . Een Apple app genaamd iBooks is een pdf en book reader met functies zoals het aanpassen van tekst en helderheid van het scherm , bookmarking , tekst markeren en een notitie te maken .
Horloge Video

de iPad is ontworpen voor het bekijken van video's met behulp van iTunes en andere apps die u kunt vinden op de Apple App Store . Duizenden hoge resolutie films en tv-programma's kunnen worden gekocht bij iTunes en keek direct . De iPad heeft een ingebouwde YouTube- app . In 2011 werd ABC - TV de enige tv-netwerk aanbieden iPad streamen van al hun shows met hun ABC app . Andere software aanhangers van de iPad die de beleving van video kijken op de iPad nog aangenamer te maken , onder meer Netflix , Vimeo en Flickr .
Make Music

De geanimeerde en het echte leven touring band The Gorillaz registreerde hun 2010 album The Fall volledig op een iPad . Het brein achter de geanimeerde muziek act is Damon Albarn van Blur , die een multi - track recording software app genaamd StudioMini XL gebruikt voor het opnemen en mixen tracks . Andere apps gebruikt opgenomen Sylo Synthesizer Lite en een drummachine app genaamd Funbox . Er zijn apps voor alle niveaus van muzikaal talent . Apple's GarageBand op een iPad biedt een leuke tool voor muzikale experimenten .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe maak je een Comic Book imp…
·Hoe je alle apps tonen in een …
·Hoe te Beperkingen op een iPad…
·Hoe maak je een iPad Get SIM -…
·De 10 dingen die een iPad Need…
·Hoe maak je een nieuwe toegang…
·Hoe de achtergrondverlichting …
·Hoe je documenten krijgen op u…
·Streaming films van een server…
  Related Articles
Hoe kan ik muziek toe aan een iPad vanaf…
Kun je meer dan een applicatie Open op e…
Wat is een jailbroken iPad ? 
Hoe kan ik opnemen op een iPad ? 
Hoeveel geheugen Mocht U krijgt op een i…
Kan de iPad Lees PDF's ? 
Kan ik Excel gebruiken met een iPad ? 
Kunt u Dingen Opslaan om de iPad ? 
Kunt u Skype op een iPad ? 
  Hardware Articles
·Hoe kan ik een Toshiba 2060 Problemen 
·Hoe maak je een videocamera draad aan ee…
·Hoe je HP 6980 netwerkprinter installere…
·USB -kabel Specificaties 
·Hoe kan ik een Dell Laptop Touchpad Adju…
·IBM Thinkpad 1842 - STU Specs 
·Hoe de scherpte van de HP Scanjet 4850 V…
·Wat is fotogevoelige laag ? 
·Hoe je Monteer de HTPC 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com