Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
De 10 dingen die een iPad Needs
De Apple iPad is de nieuwste revolutionaire ontwerp van de ontwikkelaars bij Apple . Hoewel het apparaat met gemengde beoordelingen bij de introductie , heeft de iPad vlucht genomen onder consumenten als een must - have apparaat voor degenen die genieten van audio en visuele media . De iPad , die ongeveer 25 gram weegt , maakt gebruik van touch-screen technologie . Eigenaren kunnen kopen add - on accessoires om het gebruik en de versnelling van de machine ontworpen om hun investering te beschermen te verbeteren . Beschermende Screen Covering

Veel Fabrikanten produceren beschermende coatings voor een iPad touch screen . Deze beschermende coatings kunnen op de iPad door een professional worden geplaatst of u kunt duidelijke beschermende platen die u plaatst op het scherm zelf aan te schaffen. Een heldere coating beschermt het scherm tegen vuil en olie vrijgegeven door de vingertoppen .
Beschermhoes

Verkrijgbaar in zachte hoesjes en hard gevallen , een beschermende case kunt u gemakkelijk te dragen een iPad met u waar u ook gaat . De voordelen van een zachte tas zijn lichter en minder omslachtig manoeuvreren . De voordelen van een harde zaak zijn duurzaamheid en sterkte .
IPad Dock

De iPad Dock biedt een gemakkelijke toegang tot het apparaat te synchroniseren of opladen van de iPad . Naast het synchroniseren en opladen , de iPad Dock kunt u ook aansluiten op actieve luidsprekers met een audiokabel . De iPad Dock ondersteunt ook andere iPad -accessoires , waardoor de functionaliteit van de iPad verhogen .
IPad Keyboard Dock

De iPad Keyboard Dock is een combinatie dock en full - size toetsenbord . Net als bij de iPad Dock , dit apparaat kunt u de iPad met het toegevoegde gemak van het typen met een full - size toetsenbord in plaats van de touch- screen toetsenbord te laden . Het dok heeft een achterlicht connector poort waarmee u verbinding met een stopcontact met een USB-lichtnetadapter , synchroniseren met een computer en gebruiken accessoires .
USB Power Adapter
< p > de USB-lichtnetadapter met 6 meter snoer kunt u de iPad laden via een stopcontact .
iPad -dockconnector-naar -VGA-adapter

aansluiten op een televisie via een iPad Dock met de VGA-adapter . Een VGA-adapter meestal wordt gebruikt voor het verzenden van video- signalen tussen computers en monitors en high - definition televisies . In dat geval sluit u de iPad Dock via de VGA- adapter aan op de high - definition televisie of monitor " Out" -poort . De video gespeeld op de iPad verschijnt op de televisie .
IPad Camera Connection Kit

De iPad Camera Connection Kit biedt twee manieren om foto's en video's importeren vanaf een digitale camera . Gebruik een USB -kabel van een camera of een SD-kaart.
Tassen

Kies uit een verscheidenheid aan tassen ontworpen om een ​​iPad te vervoeren. Deze zakken bieden extra bescherming voor het apparaat ook als een middel om andere accessoires en benodigdheden mee te nemen.
Luidsprekers

Kies uit een verscheidenheid van luidspreker opties beschikbaar voor iPad gebruikers . Met behulp van hoofdtelefoons en luidsprekers verhoogt de functionaliteit van een iPad , zodat u kunt luisteren en films te kijken zonder oordopjes .
Tafelstandaard

Het gebruik van tafelblad stands vermindert de slijtage en scheur op uw iPad , evenals het verminderen van de kans van de iPad gaan schuiven of uit een tabel . Kies uit een verscheidenheid aan stands verkrijgbaar in vele verschillende stijlen om de iPad veilig en houd het stil .

Previous: Next:
  iPad
·Hoe te Formaat E-mails in een …
·Wat voor soort video wordt ond…
·Hoe te kiezen Wi - Fi of 3G iP…
·Hoe kan ik een Graphic Novel o…
·Hoe aan te melden bij AT & T m…
·Hoe je foto's te synchronisere…
·De verschillen in de iPad & iP…
·Om te lezen hoe de Nook op de …
·Hoe om muziek video's te verwi…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe krijg ik een microfoon te werken op …
·Hoe weten wat Memory Typ uw computer Geb…
·Hoe maak je een Alienware laptop Demonte…
·Hoe maak je een toetsenbordindeling Dete…
·Hoe de User Account Password in het BIOS…
·Wat is een Logic Board ? 
·Instructies voor het gebruik van Mimio 
·Hoe maak je een Wireless Mouse In een IB…
·Hoe maak je een Casio FX - 115W gebruike…
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com