Welkom op de Nederland Computer Kennisnetwerk!  
 
Zoeken computer kennis
Home Hardware Netwerken Programmering Software Computerstoring Besturingssysteem
Computer Kennis >> Hardware >> iPad >> Content
De verschillen in de iPad & iPad 3G
Het fundamentele verschil tussen de - enige Wi - Fi iPad -modellen en de Wi - Fi plus 3G-modellen is de mogelijkheid om verbinding met het internet via mobiele telefoon 3G- datanetwerken . Er bestaan ​​echter andere kleine verschillen tussen de modellen. Het kiezen om al dan niet het extra geld te betalen voor een 3G - enabled iPad is een persoonlijke beslissing , gebaseerd op hoe u verwacht dat het gebruik van het mobiele apparaat . Internet Business Connectivity

Alle iPads maakt verbinding met het internet via Wi - Fi als u een beschikbare Wi - Fi-signaal . Echter , zijn deze signalen meestal geworteld in woningen of bedrijven , als ze vereisen een router met een beperkt bereik voor het verzenden en ontvangen van data signalen . De 3G iPad kan verbinding maken met cellulaire signalen in elk gebied dat door de vervoerder dat uw iPad data-abonnement dient. Vanaf April 2010 , alleen AT & T en Verizon ondersteuning van 3G iPad data-abonnementen , zodat u internet signaal overal ontvangt binnen AT & T's dekkingsgebied als je een AT & T plan voor uw iPad , of binnen dekkingsgebied Verizon's als je een Verizon - ondersteunde iPad . Deze cellulaire netwerken bestrijken een groter gebied dan elke individuele Wi - Fi-netwerk , waardoor een grotere connectiviteit voor reizigers op de gaan . Echter , 3G-verbindingen zijn over het algemeen langzamer dan Wi - Fi , dus hoge bandbreedte internetverbindingen voor diensten zoals video-streaming mogelijk niet via 3G .
Fysieke Verschillen

de 3G - enabled iPad modellen hebben een gebied aan de bovenrug gedeelte van de iPad voor de 3G -antenne en andere hardware . Dit wordt vaak aangeduid als een " venster ". Als u niet het zwarte venster ziet op de rug van een iPad , het is een Wi - Fi enige model . De 3G- hardware maakt de originele iPad-modellen ongeveer 1/10 van een pond zwaarder dan met alleen Wi - Fi -modellen . Voor de iPad 2 , het verschil in gewicht is slechts 1/100 van een pond voor Verizon modellen , en 1/50 van een pond voor AT & T modellen. De 3G- modellen zijn tevens voorzien van een kleine sleuf voor een SIM -kaart , waarop de - enige Wi - Fi modellen niet bevatten .
Feature Verschillen

Afgezien van internet connectiviteit in meer gebieden , 3G - enabled iPads gebruiken mobiele datanetwerken om uw locatie te bepalen , het verstrekken van nauwkeurige GPS-coördinaten voor vele applicaties , zoals navigatie en mapping services . - Alleen Wi- Fi- modellen kunnen gebruiken location-based services , zoals apps voor het vinden van restaurants in uw regio , maar ze zijn niet zo nauwkeurig als mobiele data - gebaseerde GPS-locaties .
Overwegingen
< >

Alle iPad 3G modellen br meer kosten dan hun - alleen wifi tegenhangers met dezelfde opslagcapaciteit , en je moet betalen voor uw data-abonnement apart van het Wi - Fi-connectiviteit . U kunt echter geen 3G-connectiviteit toe te voegen na aankoop , dus als u vermoedt dat u de mobiele data nodig heeft, overweeg dan de aanschaf van een 3G - enabled model, maar niet aanmelden voor 3G-dienst totdat je het nodig hebt . De enige manier om cellulaire connectiviteit toevoegen aan Wi - Fi alleen modellen later is als je een ander apparaat dat de 3G-verbinding kunnen delen alsof het een Wi - Fi-hotspot te hebben. Datasnelheden voor de vervoerder die deze externe apparaten ondersteunt zal

toepassing .

Previous: Next:
  iPad
·Toepassingen voor Real een iPa…
·Kan U Tether een iPad met een …
·Hoe maak je een . MKV afspelen…
·Hoe maak je een verloren iPad …
·Verschillen tussen een iPad en…
·Ik kan niet Apps Sync naar mij…
·Handschrift Met een iPad 
·How to Get My Kindle boeken op…
·Hoe te installeren Ad Hoc op e…
  Related Articles
Hoe te Rechtvaardigen de aankoop van de …
Hoe de iPad kopen 
Hoe de Krant op iPad 
Hoe je pre-order van de Apple iPad Onlin…
Hoe de iPhone Apps Sync voor de iPad 
Hoe te Screen Rotation Lock op de iPad 
Hoe je Bluetooth apparaten koppelen met …
Hoe informatie over de ePub boek formaat…
Hoe kan ik Six Pictogrammen In De iPad l…
  Hardware Articles
·Hoe maak je een voorblad toevoegen aan e…
·Hoe maak je een PC Tweak for Speed ​​
·Hoe de Virtual Box wijzigen BIOS 
·Hoe Fix USB -kabeluiteinden 
·Hoe te MIDI code installeren op een Mac 
·Hoe maak je een VGN - FS970P Demonteer 
·Hoe te Roomlink gebruiken zonder Vaio 
·Mini Notebooks Pros & Cons 
·HP C7115A Refill instructies 
Copyright © Computer Kennis http://www.nldit.com